Chrisas Chinchilla

 

Nyheder 2003

28.12.03

Har været på besøg hos Anette Andersen, og set hendes chinchillaer, og nye flotte bue. Wingsee og Allan kom også forbi, så vi fik en dejlig chinchilla snak. Altid rart og snakke og mødes med andre som er ligeså chinchilla tosset. Tillas Pinard er i dag kommet hjem. Han er en dejlig, dejlig violet ebony han. Lige nu sidder han alene, men vi håber snart og finde ham en hun. Har nu 21 chinchillaer.

 

24.12.03

Der har været forsøg på parring hos Chinca´s Diablo og Tillas Mayra. Hvis der er gevinst har Tillas Mayra forventet fødsel d. 14.04.2004.

 

23.12.03

Chrisas Kawaii er flyttet hjemmefra. Vi ønsker ham og hans ny ejer held og lykke fremover. Chinca´s Diablo er flyttet ind til Tillas Mayra. Efter lidt tumult har roen sinket sig, og de to er glade for hinanden. Har nu 20 chinchillaer.

 

22.12.03

Jeg har mærket liv i maven hos Tianna Masja. Samtidigt har vi fået os en ekstra julegave i dag. Santiago´s Misty er drægtig, med snarlig fødsel. Jeg har mærket liv i maven hos hende. I starten af det nye år, forventer vi unger fra hende og Cheik.

 

21.12.03

Tellus Peja har desværre snydt os. Den anden hun på en måned som ikke er drægtig, i hvert fald ikke med forventet fødsel lige nu. 

 

07.12.03

Vi har i dag navngivet den violette ebony han. Han skal hedde Tillas Pinard. Han kommer hjem engang mellem jul og nytår, og vi glæder os.

 

02.12.03

Det lader til Porschia har snydt os. Hun ligner ikke en der skal føde lige nu og her. Vi tror dog stadig hun er drægtig, men hun føder nok ikke før om 1-2 måneder. Vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu.

 

01.12.03

Vi har reserveret en violet ebony han ved Tillas chinchilla.

 

28.11.03

Klarabergs Pinochio har til aften forsøgt og parre Silas Palisja. Vi håber det er lykkedes og ser frem til deres unger d. 18.03.2004.

 

26.11.03

Med Allan Rosendahls hjælp er det lykkedes os, og lave lidt om på vores hjemmeside. Vi siger tusind tak, for hjælpen til Allan Rosendahl, og håber I vil synes om resultatet. Vi synes selv det er blevet ganske godt.

 

15.11.03

Vi har været på Danchins chinchilla udstilling i Grenå. Vi udstillede ialt 11 dyr, og det gik ganske godt, hvilket vi er meget glade for. Vi havde en dejlig dag, og en fornøjelig bustur, sammen med en masse andre søde chinchillaejere.

 

03.11.03

Tillas Mayra og Chinca´s Diablos Pastel han unge reserveret, og navngivet. Han skal hedde Chrisas Kawaii. Kawaii betyder nuttet på japansk. Nuttet, ja det er han i hvert fald. Han er rigtig dejlig.

 

30.10.03

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Tillas Mayra har 1 dag før forventet fødsel født en pastel ebony han på 61 g. Det var en lidt hård fødsel for Tillas Mayra, men veloverstået, mor og søn har det godt. Far er sat i reserveburet, da han ikke skal genparre Tillas Mayra. Hun trænger til lidt fred nu. Har nu 20 chinchillaer og 1 unge.

 

29.10.03

Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Chinchillastars Celine er  flyttet hjem til os i dag. Hun er en utrolig skøn black ebony, bærer af violet. Indtil hun er stor nok til og kunne sættes sammen med Klarabergs Pinochio, sidder hun sammen med Chrisas Polo i "kinder garden". De to hygger allerede sammen, og ser ud til og trives i hinandens selskab. Tak til Pia Rasmussen fordi hun lod os købe Chinchillastars Celine. Og tak til Allan Rosendahl og Wingsee Tse, fordi de tog sig kærligt af Chinchillastars Celine i et døgns tid, sådan at vi kunne få hende hjem lidt tidligere. Vi er ubeskrivelige glade for hende. Har nu 20 chinchillaer.

 

25.10.2003

Med nogle chinchillavenner til udstillingen i Fetsund ved Oslo i Norge. Vi tog af sted fredag, til udstilling lørdag, og kom hjem søndag. Det var en dejlig tur. Vi fik hygget i et festlig lag. Det var dejligt endelig og møde de nordmænd man mailer sammen med, og opleve en udstilling i Norge. Vi havde Chrisas Armas med op til hans nye ejere i Norge. Vi ønsker Chrisas Armas og hans nye ejere held og lykke fremover. Har nu 19 chinchillaer.

 

17.10.2003

Chrisas Zoffi er i dag flyttet hjemmefra. Vi ønsker hende og hendes nye ejere held og lykke frem over. Samtidigt er Poncho flyttet tilbage til Wortberg´s Marissa. De to var til og starte med ikke glade for at se hinanden. Efterhånden bliver der dog mere og mere roligt i buret. Har nu 19 chinchillaer og 1 unge.

 

16.10.2003

Har taget nye billeder af alle dyr, og efterfølgende lagt dem på hjemmesiden. Der er også foretaget andre små justeringer. Hvis der er noget I finder bemærkelsesværdigt/ utilfredsstillende på siden, eller har lyst og komme med et par rosende ord, er I velkommen til og lægge en hilsen i gæstebogen.

 

15.10.2003

Har fået billeder af Celine. Hun er noget af den skønneste black ebony, bærer af violet. Jeg glæder mig utrolig meget til og få hende hjem.

 

12.10.2003

Chrisas Polo er flyttet over til Chrisas Armas i "kinder garden". De to er et par aktive gutter. De trives rigtig godt i hinandens selskab. Har nu 19 chinchillaer og 2 unger.

 

11.10.2003

Har mærket liv i maven hos Tillas Mayra. Vi er spændt på hvilke farver, og hvor mange unger der kommer denne gang.

 

06.10.2003

En stor sorg har ramt os. Tillas Mads og Tianna Masja´s medium ebony, er i dag taget til de evige rosinmarker. Af en uforklarlig årsag kunne han ikke tage på, og i en alder af knap 3 uger, trods hjælp, kunne han ikke klare mere. Vi vil savne vores Lillefis. Han var et livstykke, lige til det sidste, og en vaskeægte fighter. Lillefis vil altid være i vores hjerter. Har nu 18 chinchillaer og 3 unger.

 

04.10.2003

Chrisas Brownie er flyttet hjemmefra. Det var lidt hårdt, da hun er Chrisas Chinchillas første unge der flytter uden for vores egne rækker. Vi er sikre på hun har fået et nyt godt hjem, så det er dejligt. Vi ønsker hende og hendes nye ejere held og lykke fremover. Har nu 18 chinchillaer og 4 unger.

 

30.09.2003

Chrisas Machiko er flyttet hjemmefra. Han er heldigvis ikke flyttet så langt. Det er vores datter Sacha der har overtaget ham. Dejligt at der stadig er rig mulighed for, at følge hans opvækst på tæt hold. Har nu 18 chinchillaer og 5 unger.

 

28.09.2003

Tillas Mayra og Chinca´s Diablos pastel han reserveret, og navngivet. Han skal hedde Chrisas Machiko. Et flot navn, til en flot han.

 

22.09.2003

Har modtaget mail fra ejeren af Chinchillastars Celine, bliver en black ebony hun, bærer af violet. Jeg glæder mig utrolig meget til og se hende, og få hende hjem.

 

21.09.03

Chrisas Armas og hans bror (Tillas Mayra og Chinca´s Diablo pastel/tan han unger) er flyttet hjemmefra. De er flyttet ind hos Chrisas Brownie i reserveburet. De tre unger har det godt i hinandens selskab, så der er en del leg i det bur, herligt og se. Vi har døbt buret "kinder garden".

 

18.09.03

Chrisas Brownie (Tellus Peja og Tillas Cassius brown/pastel hun unge) er flyttet fra sine forældre. Hun er flyttet i vores reservebur, indtil hun bliver afhentet af hendes nye ejer omkring d. 30. sep.

 

17.09.03

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Tianna Masja har født 2 unger. Hun havde forventet fødsel d. 14.09.03, så ventetiden har været rigtig lang, men nu skete det endelig.
Den ene unge er en flot medium ebony han på 51 g, den anden en brown ebony hun på kun 25 g.
Jeg er lidt bekymret for den lille hun, men hun virker frisk, så jeg håber hun klare skærene. Desværre varede lykken kort. Tianna Masja´s brown ebony hun unge valgte til aften at tage til de evige rosinmarker. Vi håber hun har det godt hvor hun er. Tak lille ven, for den korte tid vi havde sammen, du vil altid have en plads i vores hjerter. Har nu 18 chinchillaer og 6 unger.
 

14.09.03

Sacha har fundet parringsprop hos Malou og Pepito. Det betyder at Malou har forventet fødsel d. 02.01.04.

 

12.09.03

Chrisas Maxo (Tellus Peja og Tillas Cassius dark ebony han unge) er flyttet hjemmefra. Han er ikke flyttet så langt, da vi selv beholder ham. Han er flyttet ind til Candis. Sammensætningen er gået rigtig fint, og de er glade for hinanden. Har nu 18 chinchillaer og 5 unger.

 

09.09.03

Den mørke han unge fra Tillas Mayra og Chinca´s Diablo kuld reserveret, og navngivet. Han skal hedde Chrisas Armas. Et rigtig flot navn.

 

05.09.03

Den lille ny til Pinochio navngivet. Uanset farve skal hun hedde Celine. Celine flytter hjem til Klaraberg´s Pinochio når hun er stor nok.

 

03.09.03

Finder en hun til Klaraberg´s Pinochio. Det bliver enten en medium ebony, bærer af violet hun, eller en black ebony, bærer af violet hun. Da farven endnu ikke er helt på plads skyldes det at opdrætteren selv beholder den ene af hunnerne, men endnu ikke har besluttet sig for hvilken.

 

26.08.03

Har mærket liv i maven på Tianna Masja.

 

15.08.03

Wortberg´s Marissa og Ponchos homo beige hun unge, reserveret og navngivet. Hun skal hedde Chrisas Zoffi.

 

12.08.03

Der har i nat været en del uro i buret hos SG Polle og Porschia. Måske en parring har fundet sted. Er dette tilfældet har Porschia forventet fødsel d. 01.12.03

 

11.08.03

Vi vælger selv at beholde Poncho og Wortberg´s Marissa homo beige han unge. Han skal hedde Chrisas Polo, og skal bo sammen med Silas Palisja når han bliver gammel nok.

 

10.08.03

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Marissa har 4 dage før forventet fødsel født 2 skønne homo beige unger. En han på 40 g og en hun på 38 g. Mor og unger trives og har det godt. Har nu 23 chinchillaer. Far har det nu også godt, men desværre må han bo for sig selv, mens ungerne vokser op. Silas Palisja har hængt lidt efter Umbros Neptun Tirons død. Jeg har derfor sat hende op til Klaraberg´s Pinochio, som også er ved og være træt af og sidde alene. De får lov og gøre hinanden selskab, indtil vi finder dem nogle samboer. Indtil videre går sammensætningen godt, og de ser ud til at trives i hinandens selskab.

 

08.08.03

Jeg har været nød til at skille Wortberg´s Marissa og Poncho ad. Poncho er flyttet i reserveburet for en tid pga. stridigheder mellem de to.

 

01.08.03

En stor sorg har i dag ramt vores opdræt. Jeg fandt Umbros Neptun Tiron Chiloh død i buret til morgen. Torsdag aften skrantede han lidt, men at det var så slemt, at det skulle blive hans død, kom bag på os. Vi ved ikke hvad der var galt, umiddelbart virkede han rask. Silas Palisja er meget ked af at, Umbros Neptun Tiron Chiloh ikke er hos hende mere. Jeg håber ikke hun skal sidde alene alt for længe. Umbros Neptun Tiron Chiloh vil altid være i vores hjerter. Har nu 21 chinchillaer.

 

23.07.03

Tellus Peja og Tillas Cassius brown ebony hun unge, reserveret og navngivet. Hun  skal hedde Chrisas Brownie.

 

22.07.03

Renate B. Espeland og Anders Kibbel har været på besøg, for at hente deres silver mosaic han. Det er et par rigtige søde mennesker, og det var dejligt at få hilst på dem. De fik et længere ophold hos os end forventet. Jeg håber det lykkedes dem at komme godt og sikkert hjem.

 

20.07.03

Har i dag mærket liv i maven hos Marissa, dejligt.

 

19.07.03

Mødtes med Camilla Martens ved Zoo Zity i Rødovre, for at hente et "feriebarn". En dejlig silver mosaic han, som skal videre til Sønderborg, hos Renate B. Espeland og Anders Kibbel, når de to vender hjem fra ferie.

 

15.07.03

Jeg har bestemt mig for at beholde Tellus Peja og Tillas Cassius Dark ebony han unge selv. Han skal hedde Chrisas Maxo. Når han bliver gammel nok vil jeg sætte ham sammen med Candis (white/ebony/velvet).

 

13.07.03

Jeg har i dag været på besøg hos Hanne Pedersen og Michael Brandtberg. Dette besøg endte med, at jeg kom hjem med en dejlig wilson/ebony/velvet hun. Hun skal hedde Candis. Indtil videre skal hun sidde alene i bur 8, men forhåbentligt kun i kort tid. Har nu 22 chinchillaer.

 

12.07.03

Tillas Mayra er formentlig blevet genparret. Er dette tilfældet har hun forventet fødsel d. 31.10.2003.

 

11.07.03

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Tillas Mayra har 1 dag for tidligt født 2 dejlige unger. Begge er beige/pastel ebony hanner, og begge vejede 46 g. Chinca´s Diablo holdt under hele fødslen øje med, at alt gik som det skulle. Der er ro i buret, og begge forældre passer godt på deres 2 små. Har nu 21 chinchillaer. Silas Palisja har været til kontrol med sit øje hos dyrlægen. Heldigvis har det kun været en overfladisk skramme, for øjet er helet fint, og er ok. 

 

10.07.03

EN STOR OG GLÆDELIG DAG, ikke mindst for vores datter som ejer Malou. Malou fødte nemlig til morgen 2 standard grå unger. En han på 50 g, og en hun på kun 10 g. Hunnen levede i 12 timer, før hun tog til de evige rosinmarker. Den lille familie trives og har det fint. Begge forældre passer fint på deres lille ny, som er en livlig lille én. Sacha har nu 3 chinchillaer.

 

06.07.03

Vi fået lavet en del rettelser og ændringer på vores hjemmeside. Vi har bl.a. gjort det nemmere at komme rundt på siden. Vi håber at I forsat vil gøre brug af hjemmesiden. Kom gerne med ris/ros, eller bare en lille hilsen i gæstebogen.

 

04.07.03

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Tellus Peja har 4 dage for tidligt født 2 dejlige unger. En brown ebony hun på 42 g, og en dark ebony han på 45 g. Alle trives og har det fint, også far Tillas Cassius. Tellus Peja og Tillas Cassius unger er Chrisas Chinchilla´s første levedygtige unger. Vi er meget glade. Har nu 19 chinchillaer.

 

02.07.03

Silas Palisja har været til dyrlægen. Det jeg troede var øjenbetændelse viser sig at være en skade på hornhinden. Hun skal nu i et stykke tid have øjendråber af en slags. Fredag d. 11. juli skal hun til kontrol, og ser øjet fint ud, skal hun have øjendråber af en anden slags.

 

30.06.03

Silas Palisja har fået en kraftig øjenbetændelse. Jeg går straks i gang med at rense hendes øje med kamillete.

 

08.06.03

Har været inde hos Anette Andersen for, at hente Umbros Neptun Tiron Chiloh hjem. Vi fik en dejlig snak, og midt i denne ringer Michael Brandtberg og siger han har fundet mig en pink white hun til SG Polle. Det blev jeg meget glad for. Ydermere kom han og Hanne Pedersen forbi mig med den pink white hun, da jeg var kommet hjem. Jeg navngiver den pink white hun Porschia. Umbros Neptun Tiron Chiloh har jeg sat sammen med Silas Palisja, fra første øjekast skulle det være dem. Porschia og SG Polle derimod har brugt lidt mere tid til, at finde hinanden, men er nu meget glade for hinanden. Dejligt når sammensætninger går så nemt. En meget stor tak skal lyde herfra til Michael Brandtberg og Hanne Pedersen, for Deres altid stor hjælpsomhed, og ikke mindst for Porschia. Både Umbros Neptun Tiron Chiloh og Porschia er utrolig skønne. Har nu 17 chinchillaer.

 

07.06.03

Jeg har kørt Chania og Silkychins Cosmo til Tåstrup, for der at mødes med Michael Brandtberg, Han vil herefter kører Chania og Silkychins Cosmo over til deres nye ejere Anders Kibbel og Renate B. Espeland. Jeg ønsker Anders og Renate tillykke med Chania og Silkychins Cosmo, samt alt godt fremover. Har nu 15 chinchillaer.

 

06.06.03

Har i dag solgt Silkychins Cosmo til køberne af Chania, Anders Kibbel og Renate B. Espeland.

 

01.06.03

Næsten kun lige hjemvendt fra Sverige gik turen, sammen med Anette Andersen til Korsør hos Stella Vang for, at hente 2 violette hunner hjem. Ved samme lejlighed hentede Anette Andersen sine 2 uldtotter hjem. Dorthe Ø. Kaspersen og Stella Vang har været så utrolig søde, at tage dem med hjem til mig  fra Chinchillafarm Santiago i Holland  Den ene hedder Santiago´s Misty og den anden Santiago´s Perle. Disse 2 violette hunner er utrolig flotte og dejlige. Så alt i alt har jeg på en weekend fået 3 flotte og dejlige violette hjem, skønt. Jeg kan ikke takke Dorthe Ø. Kaspersen og Stella Vang nok for det de har gjort for mig. Det er så stort, og jeg kan endnu ikke forstå, at jeg ejer chinchillaer helt fra Holland. Har nu 17 chinchillaer. Jeg har navngivet Umbros Neptun Tiron, til at hedde Chiloh efter Tiron.

 

31.05.03

Har været i Sverige i dag for at hente Klaraberg´s Pinochio hjem. Vi havde en dejlig, men varm og lang tur. Det var dejligt at få hilst  på, og snakket med  Daniel og Maria. Et par utrolig søde mennesker. De skal have en stor tak for, at de ville sælge mig Klaraberg´s Pinochio. Klaraberg´s Pinochio er absolut turen værd, han er flot og ikke mindst dejlig. Har nu 15 chinchillaer.

 

27.05.03

Har i dag fået lov at købe Umbros Neptun Tiron af Anette Andersen. Han er Homo beige.

 

26.05.03

En stor sorg rammer i dag vores opdræt. Tillas Caesar er død af sine kvæstelser, som han fik, da Chania overfaldt ham ved sammensætningen. Tillas Caesar nåede kun at være hos os i små 2 døgn. I de 2 døgn  viste han en utrolig stærk livs vilje. Desværre gav han op til sidst. Tillas Caesar vil altid være i vores hjerter. Har nu 14 chinchillaer. Jeg har solgt Chania til Anders Kibbel og Renate B. Espeland.

 

24.05.03

Tianna Masja og Tillas Caesar har jeg fået hjem i dag. Tianna Masja er sat sammen  med Tillas Mads. Sammensætningen er gået over al forventning, og de er allerede glade for hinanden, hvilket er utroligt dejligt. Tillas Caesar er forsøgt sat sammen med Chania. Denne sammensætning gik ikke, Chania angreb Tillas Caesar, som nu sidder for sig selv i reserveburet. Har nu 15 chinchillaer.

 

11.05.03

Det ser desværre ud til Malou har snydt os, og ikke er drægtig alligevel. det må derfor have været en brunstprop og ikke en parringsprop jeg havde fundet.

 

03.05.03

Der blev afholdt chinchilla udstilling i København. Jeg deltog med 11 dyr. Det gik faktisk ganske godt. Det blev til en førsteplads og en del tredje pladser, så jeg er godt tilfreds med dagen. Samtidigt var det dejligt at møde, og snakke med andre chinchilla opdrætter. Jeg var glad for langt om længe at møde nogle af Nordmændene.

 

01.05.03

Vores datter Sacha har i dag overtaget Pepito og Malou. Vi ønsker hende held og lykke med dem. Har nu 13 chinchillaer. Sacha har 2 chinchillaer. 

 

13.04.03

Har modtaget mail fra Sverige. Klaraberg´s Pinochio er i bedring. Han har de sidste dage taget 3 g på om dage. Han er også begyndt at spise hø og pellet. Det var en rigtig dejlig mail og få. Jeg tror nu på, at han nok skal klare sig.

 

12.04.03

Mine 2 violette hanner fra Sørig er kommet hjem i dag. De er utrolig flotte og dejlige. Den ene hedder Pyrus, men den anden skal hedde Cheik. En rigtig stor tak skal lyde til Michael Brandtberg, Hanne Pedersen, og Pia Rasmussen, fordi de bragte Pyrus og Cheik hjem. Silas Palisja er sat ind til Silkychins Cosmo igen, og denne gang går det bedre. Jeg har i dag bestilt en violet hun, og en violet ebony hun i Tyskland. De kommer hjem i løbet af foråret.

 

11.04.03

Vi har i dag solgt Pepito og Malou til Sacha Tomicich (min datter). Måske det er starten på hendes opdræt, hvem ved. Jeg vil i hvert fald ønske hende held og lykke fremover.

 

10.04.03

Får endnu en meget trist mail fra Sverige om, at nu er også Macario´s søster sovet stille ind.

 

09.04.03

Jeg køber en violet han mere fra Niels Sørig.

 

04.04.03

Jeg har i dag modtaget en meget trist mail fra Sverige. Klaraberg´s Macario er stille sovet ind. Hans mor kunne ikke  magte 3 unger, så Daniel og Maria prøvede så godt de kunne, at hjælpe til mht. mad. Desværre var Klaraberg´s Macario for svag til, at kunne klare dette. Jeg håber Klaraberg´s Macario´s søskende klarer skærene.  

 

07.04.03

Får lov at købe en violet han hos Niels Sørig. Han skal hedde Pyrus. Samtidigt har jeg fået lov, at tilføje Tianna et navn mere, sådan at hun kommer til at hedde Tianna Masja.

 

06.04.03

Får en meget trist mail fra Sverige. Klarabergs Macario, er så svag, at han formentlig ikke overlever.

05.04.03

Jeg har i dag sammen med Anette, Hanne, Michael været over og besøge Dorthe Ørgaard  Kaspersen. Vi fik en hyggelig chinchilla snak, og vi fik set alle hendes dyr, noget nær en mini-zoo, med heste, høns, katte, hunde, marsvin, kaniner, vagtler, og ikke mindst chinchillaer. Senere tog vi på shoppetur til Tyskland. Dejligt at mødes med chinchillavennerne. Det var en rigtig hyggelig dag, jeg ser frem til flere af denne slags.

 

02.04.03

Jeg har i dag fået lov, at købe en Homozygous Beige han hos Anette. Han skal sættes sammen med Chania, når han kommer hjem. Jeg har navngivet ham Tillas Caesar.

 

30.03.03

Jeg har i dag været på besøg hos Hanne og Michael, sammen med Anette Andersen for, at se deres chinchillaer, og få en god chinchillasnak. Dejligt at mødes med chinchillavennerne.

  

27.03.03

Jeg får lov, at købe Klarabergs Macarios bror. Han skal hedde Klarabergs Pinochio.

 

25.03.03

Jeg navngiver den Violette han. Han skal hedde Klarabergs Macario.

 

23.03.03

Den Violette  jeg har fået lov at købe, er i dag blevet født. Det bliver en Violet han. Jeg regner med at hente ham hjem fra Sverige d. 24. maj. Jeg glæder mig meget.

 

22.03.03

Jeg har været til møde i Jylland i chinchillaforeningen. Det var et godt møde. Løst og fast blev snakket igennem. Det var dejligt, at få hilst på de andre medlemmer i foreningen.

 

21.03.03

Jeg har i dag været på besøg hos Pia Rasmussen, sammen med Anette Andersen, for at se Pias chinchillaer, og igen fik vi os en god chinchillasnak. Dejligt at mødes med chinchillavennerne. Der har været en del uro i buret hos Pepito og Malou. Måske har en parring fundet sted. er dette tilfældet har Malou forventet fødsel d. 10.07.03.

 

19.03.03

Jeg har i dag fundet en parringsprop hos Tellus Peja og Tillas Cassius.  

 

16.03.03

Jeg har i dag måtte skille SG Polle og Chania ad, da de ikke kunne sammen. Jeg vil forsøge at finde dem hver især nogle nye partnere. Jeg har i dag også fået lov at købe Tianna (en black ebony hun) af Anette Andersen til Tillas Mads. Hun vil ikke komme hjem før end, hun har fået sine unger og opfostret dem. Jeg er meget glad for det endelig er lykkedes mig, at finde Tillas Mads en hun. Jeg har i dag haft besøg af Pia Rasmussen, Anette Andersen, og Michael Brandtberg, alle gode chinchillavenner. Vi fik os en god chinchillasnak, og de fik set mine chinchillaer.

 

04.03.03

Har fået lov at købe en Violet hun/han  som endnu ikke er født, i Sverige hos Daniel Rydström og Maria Eriksson. 

26.02.03

Jeg har gennem Pia Rasmussen reserveret en pink white. der vil gå lidt inden hun kommer hjem, da hun endnu ikke er så gammel

 

23.02.03

Jeg får den black velvet hun  hjem. Jeg navngiver hende Chania. Jeg satte Chania ind til SG Polle, som absolut ikke tog godt imod hende. Efter en del tumult i buret natten igennem, har de det nu fint sammen. Har nu 13 chinchillaer.

 

22.02.03

Jeg får lov at købe en black velvet hun til SG Polle gennem Alice Kristensen. 

 

16.02.03

Jeg har i dag fået min homozygous beige han hjem. Jeg navngiver ham Poncho. Jeg satte ham ind til Marissa, og det var ikke kærlighed ved første blik, men den er så sandelig kommet. Har nu 12 chinchillaer. En stor tak til Pia, Hanne og Michael som hjalp Poncho hjem.

 

11.02.03

Får lov at købe en homozygous beige han til Marissa i Tyskland gennem  Pia Rasmussen. Jeg leder efter en pink white eller black velvet hun til SG Polle. Han har det ikke så godt, nu han er blevet alene.

 

09.02.03 

En stor sorg rammer vores opdræt i dag. Tillas Pil afgår ved døden, efter at have fået foretaget et kejsersnit, hvor alle 3 unger var døde. Tillas Pil blev efter vi havde hentet hende hjem, mere og mere skidt. Hun havde simpelthen ikke flere kræfter til at kæmpe sig igennem med. Tillas Pil vil altid være i vores hjerter. Har nu 11 chinchillaer. 

 

08.02.03 

Tillas Pil får foretaget kejsersnit, efter vi har fundet hende skidt tilpas i buret. Desværre er alle 3 unger døde. Tillas Pil har overlevet, og vi kan hente hende hjem i morgen tidlig.   

 

02.02.03 

Jeg har i dag hentet Diablo Chico og Marissa hjem. Marissa Flytter ind for sig selv i bur 7, indtil jeg finder hende en homo beige han. Chinca´s Diablo Chico flytter ind hos Tillas Mayra. De bliver med det samme meget glade for hinanden, dejligt når en sammensætning går så nemt.  Har nu 12 chinchillaer  

 

31.01.03 

Jeg har i dag været nød til at skille  Silas Palisja og Silkychins Cosmo ad. Ikke fordi der var de store problemer imellem dem, men fordi Silkychins Cosmo forsøger at parre Silas Palisja. Da hun ikke er så gammel endnu, og er utryg ved situationen vælger jeg at sætte hende i reserveburet indtil hun bliver 6 mdr. Dernæst forsøger jeg at sætte dem sammen igen.   

 

23.01.03 

For første gang mærker jeg liv i Tillas Pil´s mave. 

 

21.01.03 

Jeg har i dag hentet Silas Palisja hjem. Hun er flyttet ind hos Silkychins Cosmo. sammensætningen ser ud til at gå godt, og de virker til at være glade for hinanden. Har nu 10 chinchillaer.  

 

18.01.03 

Jeg navngiver Diablo, Chinca´s Diablo Chico. Marissa og Chinca´s Diablo Chico kommer hjem d. 02. februar.   

 

17.01.03 

Fået lov at købe en dark ebony (Diablo) af Camilla Martens.  

 

14.01.03 

Jeg har i dag fundet en parringsprop hos Malous og Pepito.

 

13.01.03 

 Jeg har i dag navngivet den homozygous hun. Hun skal hedde Marissa.   

 

12.01.03 

Jeg har i dag fået lov at købe en homozygous beige hun hos Wortberg i Tyskland gennem Camilla Martens. Hun skal til at starte med sidde alene, indtil jeg finder hende en homozygous han.