Chrisas Chinchilla

 

Nyheder 2006

CHRISAS CHINCHILLA ØNSKER ALLE EN GOD JUL SAMT ET GODT NYTÅR

 

30.12.06

Sacha´s opdræt: Endnu en trist dag. Chrisas Pusle og Magic Chins Survivor´s anden hununge valgte idag at gøre sin søster følgeskab til de evige rosinmarker. Det var de samme symptomer som hendes søster, så der har tilsyneladende været noget galt med dette kuld. Ære være den lille piges minde. Chrisas opdræt: har fået lavet nogle sammensætninger. Autumn´s Bright Cover og Sørig´s Wesselton er sat sammen, dog var der lidt uro i starten, men efter kort tid var de to glade for hinanden. Tillas Sebastian, Chrisas India og Tillas Beauty er sat sammen, og dette var en ren drømmesammensætning. De tre elskede hianden fra første øjekast, og puttede ganske kort tid efter sammen alle tre. Den tredje og sidste sammensætning er mellem Cinderellas Moulin Rouge og Sørig´s Stitch og kommer til at tage sin tid. Moulin Rouge er en meget bestemt dame, og noget af en prøvelse og udfordring for sine hanner, men vi tager det i deres tempo og håber på det en det lykkes.

 

29.12.06

Sacha´s opdræt: En trist dag. Chrisas Pusle og Magic Chins Survivor´s ene hununge (blis pigen) er ikke længere iblandt os, men har taget vejen til de evige rosinmarker. Vi ved ikke hvad der er sket, men hun begyndte at tabe sig, og ville ikke tage imod mælkeerstatning. Ære være blis pigens minde.

 

27.12.06

Tillas Charlie (hetero beige han) er idag flyttet til Chrisas. Charlie kommer til at indgå i et samarbejde Tillas og Chrisas chinchilla imellem. Vi ser meget frem til dette samarbejde. Charlie er en utrolig dejlig chinchilla, ikke alene er han en flot hetero beige, men han har også et skønt temperament, og så sprudler han af kvalitet. Vi mangler en hun til ham, men da Charlie endnu ikke er så gammel, har vi tid til at finde ham en, måske efter Lana og Percival, hvis og såfremt der kommer en hun derfra.

 

21.12.06

Sacha´s opdræt: Chrisas Pusle og Magic Chins Survivor´s ene hununge reserveret (blis pigen).

 

20.12.06

Har fundet parringsprop hos Embla´s Capri og Chrisas Louis. En dejligt før julegave.

 

16.12.06

Sacha´s opdræt: En stor og glædelig dag for Sacha. Chrisas Pusle og Magic Chins Survivor er blevet forældre til to flotte mosaic pige. De ligner hinanden utrolig meget, den ene har dog en større hvid blis, ellers er de næsten identiske. Selv på vægten er de identiske, de vejer nemlig begge 39 g. Begge forældre passer godt på deres piger, og ligger sammen med dem. Der er ikke den mindste uro i buret, utrolig dejligt .

 

15.12.06

Grundet spam-idioti har vi været nød til at slette linket til vores gæstebog, da vi ikke længere vil have denne fyldt med spam. Vi beklager meget, men man er altid velkommen til at sende os en mail såfremt man har noget på hjertet såvel ris som ros.

 

14.12.06

Har indgået yderligere samarbejde med vores datter Sacha. Hendes pink white han (Sørig´s Stitch), kommer til at sidde sammen med vores Cinderellas Moulin Rouge. Sørig´s Stitch og Milla´s pink white hununge som Sacha har bestemt selv at beholde kommer til at bo hos os. Med tiden skal hun sidde med Embla´s Kongo. Sørig´s Stitch og Milla´s pink white hununge skal hedde Pemas Annabel.

 

13.12.06

Har fundet parringsprop hos Tillas Cassisus og Tellus Peja, som altid når de to får unger glæder vi os meget til at se hvilke og hvor mange unger der kommer. Vi glæder os bestemt.

 

08.12.06

Velkommen hjem til Autumn´s Bright Cover (wilson ebony). Hun en en utrolig dejlig og meget rolig chinchilla. Vi har sat hende ind til Chrisas India og Tillas Beauty, som med det samme tog got imod deres nye sambo. En stor tak til Hanne for at vi blev den heldige ejer af Bright Cover, og for at bringe hende til os .

 

04.12.06

En trist dag. Chinchillastars Celine fødte 14 for tidligt to alt for små unger. Den ene en medium ebony han på 21 g, og en all dark pige på 25 g. Desværre sov de begge nogle ganske får timer efter føselen.

 

01.12.06

Vores datter Sacha har mærket liv i hendes standard grå (Chrisas Pusle). Så hun og vi glæder os til den kommende fødsel, som ventes indenfor en måneds tid. Samtidig har vi konstateret at Embla´s Tatjana er begyndt at øge kraftig i vægt, så vi tror hun er drægtig med forventet fødsel indenfor 1½-2 måneder.

 

30.11.06

Der har på det sidste været en del stille omkring Chrisas. Dette skyldes at vi har gennemgået en meget svær tid, med sygdom iblandt dyrene. Det var en virus med diarré, som desværre tog en del dyr med sig til rosinhimlen. Vi har været utrolig kede og meget berørte af situationen, samtidig har vi kæmpet med og for de ramte dyr, som vi syntes har været vigtigere end at være nærværende, opdatere hjemmeside osv. Vi håber på forståelse på dette. Nu skulle der være lys og håb igen, dyrene lader til at være friske og ingen nye tilfælde i en uge, og dem der har været ramt på det sidste har kun været meget lidt ramt. "kære alle Jer som desværre ikke længere er iblandt os. I er alle elsket og savnet, vi er kede af vi ikke kunne gøre mere for jer, en i vore hjerter lever i videre og I vil aldrig glemmes. I har givet os mange gode minder, som vi holder fast i når mørket bliver for mørkt. Vi håber i har det godt og har fundet hinanden i rosinhimlen. Ære være Jeres minde". Til sidst en stor tak til alle Jer som har stået ved vor side, og hjulpet os gennem denne svære tid.

 

25.11.06

Velkommen hjem AW´s Prinze of Surprize. Til dem der ikke kender "Prize" kan vi sige at han er en utrolig skøn tov white han, som vi idag har hentet hjem. En stor tak til Allan og Wingsee for at vi måtte købe ham Prize har vi indtil videre sat sammen med Tillas Zenius, og de to hygger sig vældigt i hinandens selskab - et par rigtig drengerøve :-) .

 

23.11.06

Vi har været så heldige at få lov at låne en tidligere unge fra eget opdræt. Det er chocolate hunnen Chrisas Sufflé som er efter Chinca´s Diablo og Tellus Zorin. Vi regner med hun kommer hjem engang i januar, og glæder os meget til at se hende her igen. En stor tak til Rebecka for at vi må låne hende.

 

22.11.06

Nu har også Chinca´s Diablo og Chinchillastars Precious black/white ebony dreng (Sir White Socks II) forladt os. Chinchillastars Precious havde formentlig ingen mælk overhovedet, og det var svært for White Socks at overleve kun på mælken vi gav ham, Vi håber han har fundet sin bror på rosinmarken, og at de to nu har det godt sammen.

 

21.11.06

NC´s Zaza trænger til at sidde lidt alene, så han får lidt fred ,og NC´ Izadora sætter vi sammen med NC´s Oliver. De to nyder fra første øjekast hinandens selskab, utrolig dejligt med så nem en sammensætning.

 

19.11.06

Trods mælkehjælp lykkedes det ikke for Chinca´s Diablo og Chinchillastars Precious medium ebony dreng at klare skærene. Han valgte istedet de evige rosinmarker. Selvom vi kendte til hans dårlige odds levede håbet i os, og er også meget kede af det gik som det gik.

 

16.11.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Vi blev meget overrasket idag, for selvom vi havde været hos dyrene flere gange havde vi intet opdaget. Alt lod til at være normalt hos Chinca´s Diablo og Chinchillastars Precious, men det skulle vise sig ikke at være sådan, for pludselig så vi et lille hoved titte ud under Precious. Straks undersøgte vi det nærmere, og ganske rigtigt, mellem Diablo og Precios lå to dejlige unger og puttede sig. Det er begge hanner, den ene en medium ebony på kun 23 g, den anden nærmest et tro kopi af Sir White Socks (hannen fra det tidligere kuld) en black/white ebony på 33 g. Da han ligner den tidligere Sir White Socks, har vi allerede valgt at kalde ham Sir White Socks II. Vi håber at begge unger trods de små vægte klarer sig. Der er ihvertfald en dejlig ro, og begge forældre passer godt på deres unger som ligger midt mellem dem og putter. Vi er utrolig glade for denne dejlige overraskelse.

 

17.11.06

NC´s Zaza og Cinderellas Moulin Rouge´s beige ebony dreng reserveret.

 

12.11.06

Vi byder 4 nye flotte chinbasser velkommen i vores klan. NC´s Lady Lana (black velvet hun), NC´s Sir Percival (pink white han), Tillas Zenius (homo beige han), og Tillas Beauty (mosaic, mulig vc hun). Alle 4 er utrolig flotte chins og vi er meget glade for at vi fik lov at købe dem. Samtidigt parrede Percival lana kort tid inden de flyttede hertil, så hvem ved - måske vi fik en eller flere ekstra med. Vi venter ihvertfald spændt. En stor tak til Anette for at vi fik lov at købe dem. Vi skal nok passe godt på dem alle.

 

11.11.06

En meget trist dag. Pemas Whiskie, vores blinde dreng har idag fået fred. Vi ved ikke hvad der er sket ham, men han havde problemer med at dreje hovedet og møvede sig frem, umiddelbart tror vi han har fået en hjerneblødning eller har været udsat for et fald i buret. Han sov ind i mine arme, mens han lå ud puttede, jeg er glad for jeg var ved ham da det skete. "Kære Whiskie. Du spredte så meget glæde hos os. Vi elskede dig meget højt, og vil altid gøre det. Vi beundrede din væremåde, for selvom du var blind hoppede du gladeligt rundt og stak gerne af på løbeture, som du også klarede flot. Imponeret var vi. Samtidigt var du der altid, vel vidende at det scorede man nok en godbid på. Vi håber du klarer dig ligeså flot og skaber ligeså meget glæde hvor du er nu. Vi vil altid have dig i vores hjerter. Ha det godt elskede Whiskie". Ære være Whiskies minde.

 

09.11.06

Chinchillastars Celine tager nu så meget på at vi regner med hun er drægtig. I så fald er der en lille måneds tid til hendes fødsel. Har fået lov at købe AW´s Prinze of Surprize, en utrolig flot TOV white han. Han vil flytte hjem når han er stor nok, og vi glæder os meget til dette. En kæmpe stor tak til AW for at vi må købe ham, vi ved han var en eftertragtet lille fyr.

 

31.10.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG, ikke mindst for vores datter Sacha. Hendes Milla og Sørig´s Stitch er blevet forældre til en utrolig flot beige mosaic hun på 59 g. Milla er en sand supermor og passer godt på sin lille ny, også Stitch passer godt på ungen, især når Milla lige skal have sig et hvil Det er også dagen hvor vi var en tur i Sverige og hente Chrisas Zakira hjem, som i en periode har boet hos Theresé (Tecco) i Sverige. Susanna (også fra Sverige) var så sød at transportre hende fra Börstig til Malmø. En kæmpe stor tak til både Theresé og Susanna for at have taget jer godt af vores lille pige.

 

21.10.06

Cinderella´s Moulin Rouge og NC´s Zaza´s beige ebony hun navngivet. Hun skal hedde Chrisas Mikki.

 

20.10.06

Vi har bestemt os for at beholde Cinderella´s Moulin Rouge og NC´s Zaza´s brown ebony han. Han skal hedde Chrisas Marcus. Det er også dagen hvor Tellus Peja og Tillas Cassius brown ebony han unge er navngivet og flyttet hjemmefra. Han skal hedde Chrisas Winde. Vi ønsker ham og hans nye ejer held og lykke fremover.

 

17.10.06

En uge før forventet fødsel fødte Colour Point´s black Angel idag en flot all dark hun på 56 g, desværre var hun død ved fødslen. Det er utrolig trist, vi havde sådan glædet os til en unge efter Angel og Mr. Mysterious, men sådan kan livet desværre også være.

 

11.10.06

Cinderella´s Moulin Rouge og NC´s Zaza´s beige ebony hun samt Silas Palisja og Chrisas Mr. Mysterious´s hetero beige han er begge reserveret.

 

08.10.06

Fået lov at købe Autumn´s Bright Cover (wilson white ebony), som engang med tiden skal danne par med Sørig´s Wesselton. Tak til Hanne for denne dejlige prinsesse. Desværre er det også en trist dag (igen), for Chinchillastars Heartbeat og Sørig´s Wesselton´s mosaic hun kunne ikke klare sig uden sin mor og forlod os for at tage til sin mor på de evige rosinmarker. Ære være den lille nuserpiges minde.

 

07.10.06

Chinchillastars Precious forventet fødsel (tov pink white x black ebony) - det trækker desværre ud med fødslen, men vi venter spændt.

 

06.10.06

ENDNU EN TRIST DAG. Chinchillastars Heartbeat startede dagen med at være frisk, men vi måtte ikke få hende hjem før dyrlægen havde set hendes tarm virke. Vi tog ud med lidt foderpiller til hende, og var på dette tidspunkt optimistiske. Sidst på eftermiddagen ringer dyrlægen med den utrolig triste besked at Chinchillastars Heartbeat var blevet dårligere og hendes tarm virker ikke. Vi må derfor træffe den triste beslutning om at lade hende få fred. "Kære Heartbeat. Du kom til os for ikke så længe siden, og alligevel er det som vi har kendt dig hele livet. Du havde bare været her en uge, da du kvitterede med to dejlige unger, som du og Wesselton tog Jer kærligt af. Du elskede at være i vore hænder, man sandelig også at snyde dig til en tur i det fri så snart lejligheden bød sig. Vi elskede dig af hele vort hjerte, som du idag har en ganske særlig plads i. Det sidste du gjorde inden du forlod os, var at berige os med endnu et kuld dejlige unger. Desværre kommer du ikke til at se dem vokse op, men vi lover dig elskede Heartbeat, sammen med Wesselton vil vi passe godt på dem. Ha det godt hvor du nu, vi elsker og savner dig". Ære være Heartbeat´s minde.

 

05.10.06

EN MEGET TRIST DAG. NC´s Simao vandt ikke kampen mod infektion og sov til formiddag ind. "Kære Simao. Du var så flot og dejlig en chin. Vi er kede af vi ikke fik mere tid sammen og lære hinanden bedre at kende. Vi håber du har det godt hvor du er nu". Ære være Simao´s minde. TROEDE ikke dagen kunne blive værre, men det kunne den. Til aften havde Chinchillastars Heartbeat skudt sin tarm ud, og tilmed bidt hul i den. Det så ikke godt ud, og meget akut tog vi til dyrlægen. Hun var ikke særlig optimistisk mht. Heartbeat´s overlevelse, men ville give hende en chance da hun så frisk ud og havde 3 unger. Dyrlægen satte tarmen på plads og hun blev indlagt natten over. Sørig´s Wesselton tog sig af ungerne, mens vi sørgede for mælkeerstatning til dem.

 

04.10.06

NC´s Simao fandt vi idag meget skidt i hans bur. Vi tog til dyrlægen som konstaterede en infektion i kroppen. Han skulle have behandling og væske. Hans odds er ikke gode, men vi tror på det. Har mærket liv i maven på Coour Point´s Black Angel, og sandelig også på Flensburg´s Amazing. Vi glæder os til de kommende unger.

 

02.10.06

TIL SALG SIDEN OPDATERET

 

30.09.06

SCAF (svensk chinchillaforening) afholdte specialudstilling i Frillesås. En spændende og anderledes udstilling. Vi deltog med ialt 8 dyr, som alle klarede sig rigtig godt alle sammen. Vi er endnu engang stolte og glade over vores dyrs præstationer. Tak til SCAF for en endnu en god udstilling, og tak til Tour-holdet for en dejlig tur, som denne gang ikke var så lang :-). Det var også dagen hvor Klarabergs Pinochio, Skovsgaarde´s Xennie, og Pemas Jamora flyttede hjemmefra. Vi ønsker dem og deres nye ejere held og lykke fremover.

 

26.09.06

Colour Point´s black Angel med forventet fødsel 24.09.06, tror vi ikke længere er genparret. Hun er dog drægtig, hvilket vi tydeligt kan se på hendes vægtøgning, og hun har tydelig mave. Vi regner med der er yderligere en måneds tid til forventet fødsel.

 

26.09.06

Sacha´s opdræt: Chrisas Pusle og Magic Chins Survivor´s hetero beige hun ( Pemas Bailey), flyttet hjemmefra. Vi ønsker hende og hendes nye ejer held og lykke fremover.

 

24.09.06

ENDNU en trist dag. Sørig´s Wesselton og Chinchillastars Heartbeat´s lille standard grå pige valgte at give op. Hun havde tabt sig lidt og trods hjælp med modermælkserstatning fra os, kunne hun ikke klare den. Ære være "lilletøsen´s minde.

 

23.09.06

EN UTROLIG TRIST DAG. Til morgen var der noget galt med Embla´s Paridor og Sørig´s Porschia´s ene hununge (Chrisas Rosie). Hun så fin ud, men havde det skidt og uregelmæssigvejrtrækninger. Vi fndt hende siddende midt i buret, og ville ikke rigtig røre sig. Et besøg ved dyrlægen kunne fortælle os, at hun ikke lød godt indvendig. Hun er måske faldet ned fra en hylde, måske mor eller far ved et uheld er hoppet ned over hende. Der var kun en løsning for hende, og vi måtte tage den meget tunge beslutning, og lade hende få fred for sine lidelse. At miste en af vores "kronprinsesser" er et meget stort tab og ikke mindst savn for os. "kære Rosie. Allerede da du lå i din mors mave, udløste du en stor glæde og vi ventede spændt på din fødsel. Endelig kom du og din søster India, et par rigtig flotte og dejlige piger, og glæden var ubegribelig stor. I dit korte liv nåede vi at blive meget tæt med dig, du var altid frisk på en godbid, og elskede at putte dig ind til os. Vi er kede af du fik så kort en tid her hos os, men i vore hjerter vil du forblive altid. Kunne vi da bare have gjort noget for at redde dit liv skat. Vi håber du har det godt hvor du er nu, og at du ind imellem har tid til at kigge lidt ned til os. Farvel mors lille prinsesse". Ære være Rosie´s minde . Idag var også dagen hvor Sørig´s Porslin flyttede hjemmefra. Vi ønsker hende og hendes nye ejer held og lykke fremover. Vi fik også to nye dyr hjem til Chrisas klanen. NC´s Simao, en utrolig flot tov wilson han, samt NC´s Izadora, en utrolig flot standard grå hun. Begge er de er god kvalitet, og har god krops og hovedform. Izadora satte vi med det samme ind til NZ´s Zaza, og vi skal love for at der var stor glæde med det samme. De to blev hurtigt meget gode venner, og Zaza blomstrede helt op. Det var dejligt at se især hans glæde og opblomstring. Dejligt med så nem en sammensætning.

 

20.09.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Chinchillastars Heartbeat og NUCH Sørig´s Wesselton er blevet forældre til ikke mindre end 4 meget flotte unger. To mosaic med flotte aftegninger, en han på 42 g og en hun på 45 g, samt to flotte mørke standard grå, en han på 39 g og en hun 33 g. Heartbeat og Wesselton er utrolig stolte af deres nye små. Heartbeat putter med dem i huse og Wesselton sidder på vagt udenfor huset

 

19.09.06

Sachas opdræt: Chrisas Pusle og Magic Chins Survivor´s standard grå hun ( Pemas Annhopde), flyttet hjemmefra. Vi ønsker hende og hendes nye ejer held og lykke fremover.

 

16.09.06

Sørig´s Porslin reserveret.

 

15.09.06

Store flyttedag. Ikke mindre end 7 dyr er flyttet hjemmefra. Chrisas She Devil, Chrisas Sam, Chrisas Leo, Chrisas Celeste, Chrisas Alonso, NC´s Jo-joe og Chrisas Duff. Vi ønsker dem alle og deres mange nye ejere held og lykke fremover. Samtidigt er det også dagen hvor vi to dejlige og længe ventet drenge hjem. Den ene er Chrisas Imagine (safir) og den anden er Fogsgård´s Conrad (tov ebony, mulig safir bærer). Sachas opdræt: Sachas opdræt: Chrisas Pusle og Magic chins Survivor´s standard pige reserveret samt navngivet. Hun skal hedde Pemas Annhopped.

 

12.09.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Silas Palisja (homo beige) har overraskende født en meget flot og dejlig hetero beige dreng på 47 g. Faren til den lille dreng er ingen ringere end Chrisas Mr. Mysterious (tov white ebony). Palisja sidder sammen med en af hendes tidligere døtre Chrisas Chelsey. De to passer i fællesskab den lille ny. TIL SALG SIDEN OPDATERET. Sachas opdræt: Chrisas Pusle og Magic chins Survivor´s beige pige reserveret samt navngivet. Hun skal hedde Pemas Bailey.

 

11.09.06

Jo-Joe reserveret.

 

10.09.06

Sachas opdræt: Chrisas Pusle og Magic chins Survivor´s mosaic pige navngivet. Hun skal hedde noget så flot som Pemas Jamora.

 

09.09.06

Sørig´s Porslin og Tellus Palito´s to beige ebony han unge (Chrisas Sam) samt Colour Point´s Angel og Tillas Mads han unge (Chrisas Leo) reserveret.

 

08.09.06

Chinchillastars Celine og Klaraberg´s Pinochio´s medium ebony, vc pige reserveret. TIL SALG SIDEN OPDATERET.

 

07.09.06

Sachas opdræt: Chrisas Pusle og Magic chins Survivor´s mosaic pige reserveret.

 

06.09.06

Sørig´s Porslin og Tellus Palito´s beige ebony han (Chrisas Alonso) reserveret.

 

05.09.06

Sørig´s Porslin og Tellus Palito´s beige ebony pige reserveret.

 

04.09.06

Ved en henvendelse har vi valgt at sælge Chrisas Celeste.

 

01.09.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Cinderellas Moulin Rouge "sprængte" endelig til formiddag. Der er kommet to brown ebony hanner på hhv. 47 og 41 g, samt en beige ebony hun på 49 g. Alle er de utrolig skønne og meget meget livlige. Det var en kunst at få taget billeder af dem, og de drøner rundt i buret. Heldigvis lader det til "Mulle" er ved at få styr på dem. Genetisk uforklarligt er det at der er kommet brown og beige unger. Det burde ikke være muligt, men ikke desto mindre er det hvad der er kommet. Ingen regler uden undtagelser.

 

29.08.06

Glæden varede desværre kort, for til morgen fandt vi den violet ebony hun meget svag. Det så ud til hun på en eller anden måde var kommet til skade med hendes ene forben. Vi tog til dyrlægen, som desværre kunne bekræfte vores bange anelser. Det viste sig at hun havde brækket det højre forben oppe ved skulderleddet, vi måtte derfor tage beslutningen om at lade hende tage til de evige rosinmarker. To dage gammel, så kort et liv, og efterlader allerede et tomrum. "Ære være hendes minde".

 

27.08.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Chinchillastars Celine har lige på 111-dagen født to meget flotte unger. Det er blevet til en medium ebony, violet bærer hun på 49 g, og mørk violet ebony hun på 51 g. Celine er som altid en er verdens bedste mødre og passer utrolig godt på sine kære små. Star som nu er blevet papfar har også taget godt imod sine "papbørn" og tager del i pasningen. En rigtig lille "kernefamilie", dejligt. En skøn morgen at vågne op til.

 

26.08.06

SCAF (svensk chinchillaforening) afholdte udstilling i Örebro. Vi deltog med ialt 10 dyr, og det blev bla. til en 1.-plads tre 2.-pladser og en 3. plads. Paridor fik en flot 4.-plads og blev dagens charmetrold. Vores datter Sacha deltog med 4 dyr, og fik bla. en 2.-plads og en 3.- plads. Det var en meget lang, men dejlig dag i hyggeligt selskab, og en god udstilling. Tak til SCAF for en god udstilling og tak til "tourholdet". Det var også dagen hvor Santiago´s Chopin og Santiago´s Passion samt deres to unger flyttede hjemmefra. Også deres ene unge fra deres tidligere kuld, den beige violette hun Chrisas Kitune Diviner flyttede hjemmefra. Vi ønsker dem og deres nye ejere hel og lykke fremover. Derudover kunne vi sige go´dag til 3 nye dyr, nemlig Exellent´s take my breath away (tov white ebony hun), Up North´s Perfect life (brown ebony han), og Silverhagen´s Moonwing Moth (white violet hun). Alle er de bare skønne og vi er glade for at få lov ar blive de heldige ejere. Tusind tak til Lena og Jos fra Exellent, samt Eva fra Silverhagens.

 

21.08.06

Sørig´s Porslin og Tellus Palito´s medium ebony hanunge, fandt vi desværre død i buret til morgen. Hvad der er sket ham, ved vi ikke, men tror ikke det var en ulykke, han lå lige så fin, som om han sov. Ære være den lille fyrs minde"

 

20.08.06

Chinchillastars Precious og Chinca´s Diablos tov pastel hununge (Chrisas Bella) er flyttet hjemmefra. Vi ønsker hende og hendes nye ejer held og lykke fremover.

 

18.08.06

Har mærket liv i maven på Chinchillastars Celine. Hvis hun er genparret har hun forventet fødsel om 9 dage, spændende. Ved den ugentlige vejning lader det til at endnu 3 hunner er drægtig. Det er Chinchillastars Heartbeat, Chinchillastars Precious, og Colour Point´s Black Angel, som alle må være genparret. Det bliver et spændende efterår vi går i møde hos Chrisas.

 

14.08.06

En trist dag, især for vores datter Sacha. Hendes NC´s Amanda, var uventet drægtig, og noget gik galt under fødslen. Vi tog hende til dyrlægen, som foretog kejsersnit og samtidigt blev Amanda sterillisseret, da dyrlægen mente det var hendes eneste chance for overlevelse. Senere på dagen skulle vi hente hende, og her fik vi afvide at hun var ved at vågne og var i bedring. Desværre var hun sovet ind inden vi nåede hjem med hende. Ære være Amandas minde. "Kære Amanda, må du hvile i fred sammen med din og Figaros baby. Vi er kede af vi ikke fik mere tid sammen med dig, men vi håber at du har det godt hvor du er nu. Pas godt på dig selv, din unger og ikke minst Figaro."

 

11.08.06

Har overraskende mærket liv i maven på Cinderellas Moulin Rouge. Hun har derfor forventet fødsel om en måneds tid. Vi glæder os og er meget spændte på hendes og NC`s Zaza kommende unge/r.

 

08.08.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG - men sandelig også en overraskelses dag. Santiago´s Passion, som vi ellers ikke troede var drægtig alligevel, snød os, og idag fødte hun to dejlig og skønne unger. Den ene er en violet hun på 53 g, og den anden er en beige violet han på 32 g. En dejlig overraskelse at komme hjem til efter en lang dag på arbejdet efter ferien TIL SALG SIDEN OPDATERET.

 

05.08.06

Sørig´s Stitch og Millas (vores datter Sachas chins) flotte pink white hanunge viser sig at være blind. Hans øjne er ikke kommet. Heldigvis klarer han sig flot, og derfor får han en chance. Han skal blive hjemme, kommer ikke i avl, men bliver helt sikkert en rigtig kæledigge Hans navn vil blive Pemas Whiskie.

 

04.08.06

Sørig´s Wesselton og Chinchillastars Heartbeats standard hununge reserveret,

 

03.08.06

Endnu en ny er flyttet hjem til vores "klan". Denne gang er det en utrolig flot og meget lovende black ebony han Tillas Sebastian. Med tiden er det meningen at han sidde samme med den ene af Porschia og Paridors hununger. En kæmpe stor tak til Anette, for at vi måtte købe dejlige Sebastian.

 

02.08.06

En trist dag hos Chrisas. Emblas Capri og Embla´s Balders medium ebony pige er sovet ind. Vi tror der var noget galt med hende, hun tod ikke imod føde hverken fra Capri eller vores mælkeerstatning. Hun havde også en anderledes adfærd. Vi er kede af vi aldrig rigtig lærte hende at kende. Ære være denne dejlige piges minde.

 

31.07.06

Sørig´s Porschia og Embla´s Paridors to piger navngivet Chrisas Rosie og Chrisas India

 

29.07.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Embla´s Capri var tilsyneladende længere fremme i sin drægtighed end beregnet, for her til morgen havde hun født en dejlig medium ebony pige på 37 g. Ligeså stolt kiggede hun på mig da jeg kom ud til dyrene i morges, som sagde hun "godmorgen mor, se hvad jeg har". Hun og Balder har også alt mulig grund til at være stolte, for det er sandelig en dejlig pige de har fået. De passer også begge godt på hende . Dagen idag bød også på et nyt medlem af Chrisas klanen, nemlig den flotte black velvet han (Speedy) fra Flensburg Chinchilla. Med tiden skal Speedy danne par med Chrisas Cariza, men da der går lang tid inden denne sammensætning er mulig, har vi valgt at sætte ham sammen med Ricky Blue, som for kort tid siden mistede hendes burkammerat Moon. Sammensætning mellem de to er forløbet uden problemer. De var de bedste venner fra start, og bare dejligt at se sådan noget kan lade sig gøre . En stor tak til Anette for at vi var så heldige at få lov at eje flotte Speedy.

 

28.07.06

EN UTROLIG STOR OG IKKE MINDST GLÆDELIG DAG. Sørig´s Porschia og Embla´s Paridor er blevet forældre til to meget skønne piger på hhv. 48 og 50 g. Begge piger er pastel eller brown ebony, mulig tov. Porschia og Paridor er forældre med stort F. De passer rigtig godt på deres kære små, og der er en dejlig ro og harmoni hos dem. Vi er så ubeskrivelig glade for Porschia har givet os to skønne unger, som uden tvivl skal blive her hos os. Det vi troede umuligt er nu blevet virkelighed, større glæde findes vist ikke.

 

27.07.06

En stor sorg for især vores datter. Hendes Figaro (violet ebony) havde i løbet af natten fået tæv af hunnen Sørig´s Amanda (violet). Da hun fandt ham stod hans liv ikke til at redde og han sov ind i hendes arme. Figaro var en utrolig flot og ikke mindst meget mørk violet ebony. Far til mange skønheder rundt om i Skandinavien. "Kære Figaro. Lidt tilfældigt kom du til Sacha, men hun elskede dig, som du også elskede hende. Du var altid rolig og ville gerne være i vores arme, nu er du i himlen hvor vi håber du har det godt. Her er du savnet, men bestemt ikke glemt. Ha det godt kære Figaro" Ære være Figaro´s minde.

 

26.07.06

Chinca Diablo og Chinchillastars Precious TOV pastel ebony hun reserveret.

 

25.07.06

GLÆDE OG SORG hos Chrisas. En uge før tid er Tellus Peja og Tillas Cassius er blevet forældre til 4 unger. Desværre var to dødfødte og en enkelt for lille til klare sig, så der er en brown ebony han på 27 g tilbage. Til at starte med var vi bekymret for om han nu ville klare sig, men Peja og Cassius og et par utrolig gode forældre, der passer godt på deres unger. Peja har tidligere haft kuld, alle uden mælkeproblemer. Vi har dog valgt at give en lille smule tilskud til ham, så vi er sikre på han ikke mister sine kræfter. Vi håber meget denne lille trold klare sig

 

23.07.06

Klaraberg´s Pinochio reserveret.

 

18.07.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG, især for vores datter Sacha. Hendes Pusle (standard grå) og Survivor (pink white) er blevet forældre til ikke mindre end tre skønne tøser. Der er kommet en hetero beige hun på 43 g, en standard grå hun på 38 g, og en meget smuk moasic hun. Et rigtig dejligt kuld. Under hele fødslen var Survivor ved Pusles side, det var sødt at se, at han sådan støttede hende. Da alt var på plads og han var sikker på at nu kom der ikke flere, lod han Pusle tage sig godt af ungerne, mens han tog sig en lur oven på strabadserne. Pusle er nu også en god mor, der tager sig utrolig godt af sine kære små.

 

17.07.06

Sorgens dag hos Chrisas. Sent igår aftes fandt vi Älvans Silver Moon i buret slap og dehydreret. Han have fået diarré, ikke voldsomt, men nok til en dehydrering i denne varme. Tidligere på dagen havde intet været, der var han frisk og som han plejede at være. Vi tog ham ind, gav ham lidt varme samt vigtigst af alt VAND. Han lå i vores seng og puttede mens vi så en film, og ind imellem fik han vand, og efter et stykke tid begyndte han er blive frisk igen. Vi var sikre på at han nok skulle komme sig. Han kom i en transportkasse ved siden af vores seng for natten, så han natten igennem kunne få noget vand. Da jeg kigger til ham 2 timer senere, har han fået tilbagefald og/eller noget andet er stødt til, for han kæmper med de sidste vejrtrækninger og har lidt krampe. Jeg tager ham op og putter ham ind til mig, og i løbet af 5 min har han fået fred. "Elskede Moon. Du var et sandt livstykke, altid fuld af spilopper og ballade, men gik sandelig ikke af vejen for en nussetur. Altid var du der, og du bliver et stort savn. Du erobrede vores hjerter fra den dag du kom til vores hjem, og her vil du altid være. - Vi elsker og savner dig skat. Må du hvile i fred på de evige rosinmarker." Ære være Moon´s minde.

 

12.07.06

Troede aldrig det skulle ske.....  - men det skulle det. Til vores store overraskelse er Sørig´s Porschia drægtig. Vi har mærket liv i hendes mave, så forhåbentlig om en lille måneds tid er der en eller flere mini Porschia´er. Vi er utrolig glade for denne drægtighed, og venter MEGET spændt på den kommende fødsel samt unge/r. Sørig´s Porschia er SUCH, og har ligeledes gjort det godt på norske og danske udstillinger. Hun er virkelig "one of a kind". Faren til ungerne er vores skønne Embla´s Paridor (tov brown ebony), som dog ikke er SUCH (endnu), men har gjort det ganske pænt på udstillinger i Sverige (bla. 1 gang dommeres favorit). Paridor og Porschia unge/r vil helt sikkert blive vores "guld".

 

11.07.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG, ikke mindst for vores datter Sacha. Hendes Milla fødte til morgen en utrolig flot pink white han på 54 g. Milla er en super mor der passer godt på hendes lille ny. Far stitch har taget fødslen helt med ro, men vælger at se det hele lidt fra oven indtil han har vænnet sig til den nye situation som far. Desværre han den lille ny problemer med at åbne øjnene, så vi bader dem indtil med lunken vand, og ser om ikke det kan hjælpe ham.

 

09.07.06

Har mærket liv Chrisas Pusle samt Milla, begge er vores datter Sachas chin. Milla ved vi ikke hvornår har forventet fødsel, så vi vælger at gå udfra en måned fra nu.

 

08.07.06

TIL SALG SIDEN OPDATERET.

 

07.07.06

Vi tror efter den ugentlige vejning, at Embla´s Miss Sixty er drægtig. Vi vil skyde på hun har forventet fødsel om 1-1½ måned. Også Embla´s Capri lader endelig til at være blevet drægtig. Vi glæder os utrolig meget til begge fødsler.

 

06.07.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Endelig skete det vi så længe havde ventet på, nemlig at Embla´s Tatjana fødte. Da vi kom hjem fra arbejde sad der en lille bette tov tan/pastel han på kun 27 g hos hende. Trods hans lave vægt er han utrolig energisk, og livsglad, så vi tror han nok skal klare skærerne selvom han er oppe imod hårde odds.

 

05.07.06

Vi har navngivet de to chins som vi har valgt skal blive hjemme. Den ene er Sørig´s Wesselton og Chinchillastars Heratbeats mosaic hununge, som skal hedde Chrisas Cariza, den anden  er Chinchillastars Precious og Chinca´s Diablo´s TOV white ebony han, som skal hedde Chrisas Sir White Socks.

 

02.07.06

Vi venter stadig på fødsel fra Embla´s Tatjana (dark ebony x tov brown ebony), men det bliver formentlig ikke på den dato vi troede, så nu må vi se hvornår det så bliver. Uanset hvad glæder vi os meget. Har lavet et tøsebur, og sat 4 unge damer sammen, hvilket går rigtig godt.

 

01.07.06

Idag var dagen hvor vi måtte sige farvel til ikke mindre end 7 dyr. Chrisas Safri, Palettens Izabelle, Farmens Felize, Chrisas Chip, Chrisas Chap, Chrisas Blue Sky, Chrisas Poseidon er alle flyttet til nye hjem. Vi ønsker dem og deres ny ejere held og lykke fremover. Det var også dagen hvor vi sagde goddag til Sørig´s Contezza, en smuk TOV wilson hun - velkommen til vores opdræt Contezza, vi ser frem til vores fremtid i dit selskab. Tak Pia for en dejlig chin.

 

30.06.06

Paletten´s Izabelle reserveret. Det lader desværre ikke rigtig til at Embla´s Ricky Blue er drægtig.

 

28.06.06

Chrisas Safri reserveret

 

25.06.06

En dejlig og længe ventet pige er idag flyttet hjem til os. Det er Chinca´s Safina en safir ebony, som med tiden skal danne par med Chrisas Zachary.

 

24.06.06

En længe ventet dreng er idag flyttet hjem til os. Nemlig den skønne Tillas Tobis som er TOV violet. Vi reserverede Tobias allerede da han var et par dage gammel og nu 8 uger senere er han her. Santiago´s Chopin og Santiago´s Passion er reserveret.

 

21.06.06

Vi må sande at vores opdræt er blevet for stort, så vi har taget den tunge beslutning at skære lidt ned, og takke nej til at par reservationer. TIL SALG-SIDEN OPDATERET. SG Xennie og Farmens Felize reserveret.

 

19.06.06

ENDNU EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Sørig´s Porslin fødte også på 111-dagen. Hun fik et stort kuld denne gang, bestående af en medium ebony han på 49 g, samt to brown ebonyer, en hun på 43 g og en han på 42 g. Far en Tellus Palito, som ikke længere bor sammen med Porslin. Porslin er en god mor og passer utrolig godt på hendes små.

 

18.06.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Chinchillastars Precious fødte lige på dagen. Allerede kl. 6.30 til morgen var de to små skønheder kommet. Det er blevet til en pastel ebony pige på 58 g, og en black/white ebony han på 58 g. Begge er mulig TOV, men det vil tiden vise. Hannen er ret speciel idet han har en halv hvid hale, to hvide bagben og en hvid blis, ellers er han mørk. Far Diablo er stolt af sine unger, og vil gerne hjælpe Precious med pasningen. Desværre giver hun ikke helt lov, men det skal nok komme når først hun trænger til lidt fred :-).

 

16.06.06

Efter den ugentlige vejning er vi nu ganske sikre på at Sacha´s Pusle er drægtig. Hun er formentlig genparret efter sidste fødsel.

 

14.06.06

Chinchillastars Celine og Klarabergs Pinochios violet ebony hanunge reserveret og navngivet til Chrisas Blue Sky.

 

12.06.06

Har fundet parringsprop hos Sacha´s Malou og Amadeus. Vi glæder os alle til unger efter dette par.

 

11.06.06

TIL SALG SIDEN OPDATERET

 

04.06.06

En trist dag hos Chrisas. Colour Point´s Black Angel fødte en uge før forventet fødsel to døde unger. De må have været døde et stykke tid, da de endnu ikke var helt udviklet og meget små. Angel virkede først trist, og ledte efter hendes unger. Efter et stykke tid faldt hun dog til ro, og har det efter omstændighederne fint igen.

 

03.06.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Chinchillastars Heartbeat fødte først på eftermiddagen 2 dejlige unger. Den første der så dagens lys var en utrolig smuk mosaic pige på 44 g, efter en lille halv times veer så den anden unge dagens lys. Denne gang en flot og meget mørk standard grå hun på 47 g. Den lille ny familie ligger alle og putter og hygger sig i huset. Har nu 45 chinchillaer og 8 unger.

 

01.06.06

Embla´s Miss Sixty og Timbers tov ebony, vc han, er flyttet hjemmefra. Også Magic Chin´s Suvivor og Chrisas Pusles flotte beige mosaic hun er flyttet hjemmefra. Vi ønsker dem og deres nye ejere held og lykke fremover. Survivor og Pusle er vores datter Sachas dyr. Har nu 45 chinchillaer og 6 unger.

 

31.05.06

Har mærket liv i maverne hos Chinchillastars Heartbeat, Chinchillastars Precious, og Sørig´s Porslin. Kan næsten ikke vente til de kommende fødsler.

 

28.05.06

Har været så heldig at få lov at købe Star (utrolig flot violet han), Sørig´s Wesselton (flot mørk standard grå han) og Chinchillastars Heartbeat (stor flot silver mosaic hun). Wesselton og Heartbeat danner par og Heartbeat er drægtig med forventet fødsel om ca. 1 måned. En stor tak til Pia for at vi fik lov at købe disse tre meget flotte dyr. Har nu 45 chinchillaer og 7 unger.

 

24.05.06

Timber og Embla´s Miss Sixty´s TOV ebony hanunge reserveret.

 

21.05.06

Santiago´s Chopin og Santiago´s Passions homo beige violet hununge reserveret.

 

17.05.06

Colour Point´s Black Angel og Tillas mads medium ebony hanunge flyttet hjemmefra, også Sørig´s Pyrus og Chrisas Chelseys std. grå hanunge er flyttet hjemmefra. Vi ønsker dem og deres nye ejere held og lykke fremover. Har nu 42 chinchillaer og 7 unger.

 

12.05.06

TIL SALG SIDEN OPDATERET. Ved den ugentlige vejning er vi nu et sikre på at Colour Point´s Black Angel, samt Sørig´s Porslin begge er genparret. Vi glæder os og venter spændt på deres kommende fødsler. Chrisas Dufftown reserveret.

 

09.05.06

Pyrus og Chelseys anden violette hanunge navngivet Chrisas Chap, og Moulin og Paridors beige ebony hanunge er navngivet Chrisas Chip. Chrisas Elmander, Chrisas Alonso er sammen med 4 andre unger flyttet i "kindergarden" for drenge. Har nu 42 chinchillaer og 11 unger.

 

08.05.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Celine har meget overasket født 2 dejlige chinunger. Jeg havde ikke formået at mærke liv, så troede at der var endnu længere til forventet fødsel, meeeen så kommer man hjem fra arbejdet og der sidder hun og Pinochio med to flotte unger. Det er blevet til en medium ebony, vc pige på 36 g og en violet dreng på 45 g. De stolte forældre passer rigtig godt på deres unger, og der er bare fred og familieidyl i buret. Har nu 42 chinchillaer og 15 unger. Pyrus og Chelseys anden violette hanunge reserveret, også Moulin og Paridors beige ebony hanunge er reserveret.

 

07.05.08

Embla´s Miss Sixty og Timbers TOV ebony, vc hanunge reserveret.

 

06.05.06

SCAF (Svensk Chinchillaforening) afholdte udstilling i Uppsala, vi deltog med følgende dyr: NC´s Zaza, NC´s Jo-Joe, Sørig´s Pyrus, Embla´s Kongo, og Santiago´s Chopin. Efter en dejlig dag i chinchillaernes navn kunne vi høste følgende resultater: NC´s Zaza nr. 2 i sin gruppe med 85,5 point, sit første cert, og sandelig også "DOMMERENS FAVORIT", samt mange flotte kommentarer på sit bedømmelseskort, NC´s Jo-Joe nr. 3 i sin gruppe med 82 point, og flotte kommentarer, Sørig´s Pyrus nr. 2 i sin gruppe med 77,5 point, og fik dermed ikke sit tredje og sidste cert i denne omgang, til gengæld får han stadig flotte point (4 ud af 5) i sin farveklarhed, hvilket af utrolig flot da Pyrus er godt på vej til at blive 4 år, Embla´s Kongo nr. 2 i sin gruppe med 82,5 point, og mange rigtig flotte kommentarer bla. "klassens flotteste hoved", og Santiago´s Chopin nr. 2 i sin klasse med 81 point, og fik dermed heller ikke sit tredje og sidste cert i denne omgang. Vi kan bestemt kun være tilfredse med dagens resultat og forårets sidste udstilling. Vi glæder os allerede til at komme igang med efterårets udstillinger, men nu skal dyrene lige have en lang og ikke mindst velfortjent ferie. Tak til SCAF for en godt udstilling og en kæmpe tak til dem der var så søde at hente og bringe os på Centralstationen i Uppsala. Tillas Cassius og Tellus Pejas brown ebony hanunge er flyttet hjemmefra. Vi ønsker ham og hans nye ejere held og lykke fremover. Har nu 42 chinchillaer og 13 unger.

 

29.04.06

Har lavet "kindergarden" bur til de unger vi har der sidder og venter på deres nye hjem. De hygger sig gevaldigt i hinandens selskab, dejligt at se.

 

24.04.06

På tur til Malmø for at hente Embla´s Kongo (flot TOV brown ebony) hjem. Kongo kommer helt fra Norge, og en kæmpe tak til Susanna for at hun ville tage ham med hjem til Malmø, og passe godt på ham indtil vi kunne hente ham. Kongo er virkelig dejlig, han er en tro kopi af hans storebror Embla´s Paridor både af sind og udseende. Tak til Line, for at jeg måtte købe Embla´s Kongo. Har nu 42 chinchillaer og 14 unger.

 

23.04.06

Til udstilling i Vamdrup, hvor jeg var dommeraspirant. Det var dejligt at komme ud som aspirant igen, det er lang tid siden sidst. Efter en dag med bedømmelse af mange flotte dyr, tog vi hjem, men tog lige en tur forbi Dorthe Kaspersen, hvor vi fik en chinchillasnak, mad og lidt te. NC´s Zaza (flot TOV white han) er flyttet hjem. Bahhe´s Heaven er flyttet hjemmefra, vi ønsker hende og hendes nye ejere held og lykke fremover. Har nu 41 chinchillaer og 14 unger.

 

22.04.06

Til chinchillatræf med tilhørende foredrag v/Niels Sørig hos Hanne Broberg i Kalundborg. Vi havde en dejlig og lærerig dag i godt selskab. Det er bestemt ikke sidste gang vi deltager i et chintræf/foredrag. Tak til alle deltager for en dejlig dag, også en tak til Niels Sørig for et godt foredrag. Ekeberga´s Powers er flyttet hjemmefra, vi ønsker ham og hans nye ejere held og lykke fremover. Sørig´s Lotus Elize (skøn TOV safir, vc hun) er kommet hjem, vi er vældig glade og tilfreds med hende. Har nu 41 chinchillaer og 14 unger.

 

21.04.06

Bahhe´s Heaven reserveret.

 

20.04.06

Chrisas Theodor (Tillas Cassius og Tellus Peja´s medium ebony hanunge) flyttet. Vi ønsker ham og hans nye ejere held og lykke frem over. Har nu 41 chinchillaer og 14 unger.

 

19.04.06

Til salg siden opdateret

 

18.04.06

På tur med familien til Tyskland. Ved denne lejlighed fik vi besøgt Martina og Robert fra Flensburg Chinchilla. Et par meget søde mennesker, med en masse flotte chinchillaer. Med os hjem kom en stor flot black ebony hun (Amazing) og en skøn white violet hun (Althea). Tak til Martina og Robert for de lod os besøge dem og for at vi var så heldige at få lov at købe disse to flotte dyr som vi er meget glade for. Har nu 41 chinchillaer og 15 unger.

 

16.04.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Santiago´s Passion Santiago´s Chopin er blevet forældre til to dejlige beige violette unger, en hun på 38 g og en han på 51 g. "Lidt kongelig har man da lov at være". Begge forældre passer godt på de to små nye medlemmer af familien . Desværre er det også en dag med sorg. Palettens Izabelle og Chrisas Safri´s standard grå hun er brat taget fra os. Hun er tilsyneladende kommet i klemme under et væltet hus og dræbt på stedet. Det gør os meget ondt, og vi er meget kede af hun fik så kort et liv, og tog herfra på så voldsom en måde, snøft snøft, hvil i fred lille skat. Har nu 39 chinchillaer og 15 unger. Sørig´s Hortensia flyttet hjemmefra, vi ønsker hende og hendes nye ejer held og lykke fremover.

 

15.04.06

Chrisas Chelsey og Sørig´s Pyrus ene violette dreng er reserveret.

 

14.04.06

Har fundet parringsprop hos Tillas Cassius og Tellus Peja.

 

13.04.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Palettens Izabelle og Chrisas Safri er blevet forældre til en flot standard grå, mulig safir og violet bærer, hun på 57 g. Der var også en standard grå han på 37 i kuldet men han var desværre død ved fødslen. Den lille hun er en meget aktiv pige, allerede få timer efter fødslen drøner hun rundt i buret, så herligt at se. Har nu 39 chinchillaer og 14 unger.

 

12.04.06

Tellus Peja og Tillas Cassius all dark hun unge, Chrisas Celeste er flyttet fra hendes forældre. Har nu 39 chinchillaer og 13 unger.

 

10.04.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Farmens Felize og Sørig´s Toby er blevet forældre til to skønne unger. Det er blevet til en pink white, safir bærer han på 42 g, og en hetero beige, safir bærer hun på 43 g. Begge forældre passer godt på deres unger. Toby lader os da gerne se hans unger, mens Flize bider os hvis vi nærmer os hendes unger, så vi kigger på afstand, og kan se de har det godt. Har nu 38 chinchillaer og 14 unger.

 

09.04.06

Tellus Peja og Tillas Cassius´s brown ebony hanunge reserveret.

 

07.04.06

Til salg siden opdateret. Har fundet parringsprop hos Embla´s Ricky Blue og Älvans Silver Moon, vi glæder og allerede til om 111 dage.

 

06.04.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Embla´s Miss Sixty fødte til eftermiddag to TOV ebony, violet bærer unger. Den ene en han på 55 g, den anden en hun på 25 g, som desværre var død. Miss Sixty er utrolig stolt, hvilket hun også har god grund til, for han er sandelig en skønhed. Der bliver passet godt på ham, også fra "papfar" Olivers side. Har nu 38chinchillaer og 12 unger.

 

04.04.06

Ekeberga´s Powers reserveret.

 

02.04.06

Har sat Älvans og Embla´s Ricky Blue sammen. De er allerede meget glade for hinanden, dejligt med så nem en sammensætning.

 

01.04.06

SCAF (Svensk Chinchillaforening) afholdte udstilling i Mariestad. Vi deltog med 3 dyr og vores datter Sacha med et dyr. Vi udstillede Chrisas Mr. Mysterius som fik 79,5 point, og en 4.-plads. Han er utrolig lovende og det blive spændende at udstille ham fremover, Embla´s Tatjana var også med, hun fik 79 point, og en 3.-plads. Sidst men bestem ikke mindst Blev Älvans Silver Moon udstillet. Han fik 86 point, og en flot 2.-plads. Samtidigt blev det også dagen hvor han flyttede hjem til os. En stor tak til Maria Renander fordi vi blev den heldige ejer af den meget flotte Älvans Silver Moon. Vores datter Sacha udstillede hendes nye pink white han Sørig´s Stitch. Han fik 78,5 point. Alt i alt er vi godt tilfredse med dagens resultat. Tak til SCAF for en god udstilling. Også en stor tak til "tour-holdet", vi havde en fantastisk dag, og glæder os til næste "tour". Chrisas Secrets of Brown er flyttet hjemmefra. Vi ønsker hende og hendes nye ejer held og lykke fremover. Har nu 38 chinchillaer og 11 unger.

 

29.03.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG, især for vores datter Sacha. Hendes Pusle fødte i formiddags en utrolig flot beige mosaic hun på 52 g. Chrisas Pusle er første gangs mor og passer godt på sin lille ny. Far (Survivor) er ikke helt med på hvad der er sket. Han holder sig oppe på de øverste hylder, og holder øje med mor og barn. Sacha har nu 6 chinchillaer og 1 unge

 

25.03.06

Chrisas Secrets of brown reserveret.

 

22.03.06

Har navngivet den tov wilson han NC´s Zaza og den tov safir hun Sørig´s Lotus Elize.

 

20.03.06

Sørig´s Pyrus og Chriss Chelseys lille std. grå han unge på kun 27 g fandt vi død i huset til morgen. Trist at miste ham, og synd at han ikke fik en større chance i livet. Vi vidste hans odds ikke var gode, men vi håbede og krydsede fingre, desværre kunne det ikke hjælpe ham. Har nu 38 chinchillaer og 11 unger. Har mærket i liv i maven hos Santiago´s Passion, og meget overraskende også på Farmens Felize.

 

19.03.06

Sacha´s ny pw han navngivet til Sørig´s Stitch. Har sat Heaven og Jo-Joe sammen. De er ikke de bedste venner så vi tager det stille og roligt og et skridt af gangen. Også Sacha´s Milla og Stitch er sat sammen, hvilket går langt bedre. Stitch har så dejligt et temperament at man kun kan elske ham, og det har Milla fundet ud af, så de to er bare en stor uldtot .-). Har ringet til Henrik og reserveret en tov wilson han, som vi så oppe ved ham igår. Han var bare så flot, så efter lidt tænkeri fandt vi frem til at ham måtte vi eje. Han flytter hjem sidst i april.

 

18.03.06

Har været på en kanon dejlig tur til det Jydske. Vi tog tidligt afsted, da vi havde en masse stop på vejen. Vi startede med en tur hos Birgitte, og så hendes dyr, dernæst til et kort møde med Louise, videre til Niels, som ventede med god frokost, herefter var vi ude at se dyr. Som altid finder man jo noget man gerne vil have med sig hjem. Denne gang blev det til en meget flot pink white han til vores datter Sacha, som jo desværre mistede en mosaic han, samt en tov safir, bærer af violet hun. Hunnen er endnu ikke gammel nok til at komme hjem, så hun kommer hjem sidst i april. Efter et dejlig besøg hos Niels tog vi videre til Henrik, hvor jeg  skulle hente min længe ventet Jo-Joe. Jo-Joe er en utrolig flot og lidt speciel wilson ebony på 5 måneder. Samtidigt fik vi også et gik på dyr hos Henrik, samt en god chinchillasnak. Efter Henrik, have vi et kort møde med Rikke, og derefter gik turen videre til færgen, hvor vi fik lidt god mad. En stor tak til "tour-holdet" og til de mange vi mødtes med på vores vej for en dejlig dag. Sacha´s hetero beige han unge, samt Heaven og Viktors 2 han unger (standard grå og black velvet) er flyttet hjemmefra. Vi ønsker dem og deres nye ejere held og lykke fremover. Har nu 38 chinchillaer og 12 unger. Sacha har nu 6 chinchillaer.

 

17.03.06

En meget trist dag, især for vores datter Sacha. Hendes elskede Pemas Chess (eget opdræt), havde gennem et stykke tid tabt sig, og vi tog til kontrol hos dyrlægen, som ville kigge på hans tænder. Chess kom i narkose, og de fandt en tandbyld, som havde løsnet to tænder, som de derfor var nød til at trække ud. Da vi hentede Chess senere var dyrlægen meget forhåbningsfuld, og efter et kort stykke tid herhjemme levede Chess også op. Desværre tror vi en hjerneblødning har trådt til, for pludselig havde vi ikke længere kontakt med ham, og han lå bare og lå, men trak vejret. Chess havde et godt hjerte, for der gik lang tid inden det også gav op, og Chess fik fred, og tog til de evige rosinmarker. Chess var en sjov chin, som altid kunne gøre sig bemærket på en god og sjov måde. Han elskede sine løbeture, og var meget glad for Sacha. Chess er et stort savn for både Sacha og Milla (hans "kone"). "Vi vil altid elske dig Chess". Sacha har nu 5 chinchillaer og 1 unge.

 

16.03.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Chrisas Chelsey fødte lige på 111. dagen. Tidligt i morges lå der 3 våde unger. Jeg tænkte at jeg ville vente med at tjekke dem til de var tørre. Et par timer senere da jeg kiggede til dem var der sørme 4 unger. Det blev til to violette hanner på hhv. 56 g og 48 g, samt to standard grå hanner på hhv. 48 g og 27 g. Chrisas Chelsey passer godt på sit store og flotte kuld, mens far Pyrus har taget flugten og gemmer sig i hulen. Jeg tror han tænker "4 unger er mere end jeg kan klare" :-). Pyrus plejer at være en super far, så han skal nok komme ned og hjælpe Chelsey når han har sundet sig lidt. Vores datter Sacha overtager Chrisas Amadeus (std grå, mulig vc + sc) til hendes Malou. Har nu 38 chinchillaer og 14 unger.

 

14.03.06

Tillas Cassius og Tellus Peja´s medium ebony han unge reserveret.

 

13.03.06

En trist dag for os og sandelig også for vores datter Sacha. Vi fandt Santiago´s Candlelight næsten livløs i bunden af sit bur. I hast kørte vi til dyrlægen som intet kunne stille op, og gav hende fred for de sidste lidelser. Dyrlægen mener at en hjerneblødning satte en stoppe for hendes dejlige væsen. Candlelight vil være meget savnet. Hun var en glad chinchilla, altid sad hun parat til at blive nusset og få en godbid, altid skulle hun på en lille smuttur når vi ordnede bure. Candlelight var en rigtig solstråle, må hun hvile i fred på de evige rosinmarker. "Vi elsker og savner dig Candle". Ære være Candlelight´s minde. Har nu 37 chinchillaer og 11 unger. Sacha fandt lidt senere en død pink white hun unge på 50 g, hos hendes elskede Malou. Hvad der lige var galt siden hun ikke fik lov at leve, får vi aldrig svar på. Hun var så fin, og så ikke ud til at fejle noget. Det er bare så trist. Candlelight og den lille hun blev puttet og begravet sammen i vores have. Cinderellas Moulin Rouge reserveret.

 

11.03.06

Chinca´s Diablo har forsøgt at parre Embla´s Tatjana. Vi håber det er lykkedes ham, og at de skal være forældre om 111 dage.

 

10.03.06

Så kom dagen hvor det blev tid til at flytte i vores nye hus. Gennem de sidste 14 dage har vi gået og gjort klart, blandt andet har vi sat et rum i stand til vores dyr. Idag skulle vi og dyrene flytte helt, så vi har brugt det meste af dagen på at få dyrene flyttet og ryddet op i deres rum. Det holdt hårdt, men nu er alt også på plads. Dyrene lader til at trives fint i deres nye omgivelser. Flytningen udnyttede vi til en sammensætning af Sørig´s Porschia og Embla´s Paridor. Med et var de to glade for hinanden, og er så utrolig søde par sammen. Et godt og flot par som vi forventer os meget af, og som klæ´r hinanden.

 

08.03.06

Har mærket liv i Sacha´s (vores datter) standard grå hun (Chrisas Pusle). Sacha er selvfølge meget glad og glæder sig meget til den kommende fødsel, som forventes om en lille måneds tid. Pusle sidder sammen med en meget flot pink white han (Survivor).

 

07.03.06

Er blevet tilbudt at købe Sørig´s Porschia tilbage. Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til, så idag har vi hentet hende hjem. Vi er utrolig glade for at have hende hjemme igen. En stor tak til AW for at vi fik lov at få hende hjem igen. Har nu 41 chinchillaer og 11 unger.

 

06.03.06

Har fået lov at købe Embla´s Kongo, som er en helbror til min super dejlige Embla´s Paridor. Kongo er ligesom sin bror TOV brown ebony. Han forventes at flytte hjem sidst i april 2006.

 

05.03.06

Sørig´s Loveride og Sørig´s Hortensia reserveret. Peja og Cassius brown ebony han navngivet, han skal hedde Chrisas Armani, og bliver her hos os. Også Peja og Cassius black ebony hun er navngivet, hun skal hedde Chrisas Celeste og bliver også her.

 

04.03.06

SCAF (Svensk Chinchillaforening) afholdte udstilling i Norrköbing. Desværre kom vi ikke afsted, da det var snevejr i de tidlige morgentimer hvor vi skulle køre. For at gøre plads til nogle af vores egne unger, har vi besluttet at sælge lidt dyr fra. EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Cinderellas Moulin Rouge og Embla´s Paridor er blevet forældre til to dejlige hanunger, en beige ebony og en dark ebony. Har nu 41 chinchillaer og 11 unger.

 

03.03.06

En trist dag. Embla´s Ricky Blue (Rikke) har aborteret. Vi troede ikke hun var drægtig, og da der til morgen lå 3 blodige slimklatter i buret, fik vi en mistanke til at hun nok alligevel har været det. Turen gik til dyrlægen som bekræftede vores anelser. Hun var dog sikker på Rikke havde klaret at få det hele ud selv og på normal vis, så Rikke slap med en penicillin indsprøjtning for at undgå infektion. Rikke har det efter omstændighederne fint, og skal nok blive frisk igen.

 

28.02.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Vi kommer hjem fra arbejdet og finder den skønneste brown ebony han på 58 g, hos Sørig´s Porslin og Tellus Palito. En dejlig overraskelse at komme hjem til, for vi havde ikke regnet med at Porslin fødte før en lille måneds tid. Så sent som for to dage siden var der intet liv at mærke, og så idag er der en dejlig unge. Han er en livlig lille sag. Han er overalt, og meget nysgerrig. Man fristes til at kalde ham "Speedy Gonzales" :-). Begge forældre passer godt på ham (så godt som de nu kan). Har nu 40 chinchillaer og 9 unger.

 

27.02.06

Chinca´s Diablo har forsøgt at parre Chinchillastars Precious. Vi håber det er lykkedes ham, og at de skal være forældre om 111 dage.

 

25.02.06

Santiago´s Lukas er flyttet hjemmefra. Vi ønsker ham og hans nye ejere held og lykke fremover. Har nu 40 chinchillaer og 8 unger.

 

24.02.06

Chrisas Dufftown, har tabt sig 100 g siden han flyttede ind hos os. Vi frygtede det var tænder og tog ham til dyrlægen. Dyrlægen lagde ham i en let narkose, så han kunne tjekke de bagerste tænder, samt tage røntgenbilleder. Det viser sig at det heldigvis ikke er tænder, de er nemlig flotte, og viser ikke tegn på problemer. Desværre kan dyrlægen ikke konstatere hvad årsagen til vægttabet så kan være. Dufftown får en B-vitamin indsprøjtning, og vi får noget skåne og tilskudsfoder med hjem til ham, som han skal have i et par dage. Hjælper dette ikke skal vi afsted med ham igen til nærmere undersøgelser. Ved den ugentlige vejning ser vi at Silas Palisja for tredje gang holder sin vægt. Hun ikke rigtig nogen mave og vi har ikke mærket liv, vi tror derfor ikke Silas Palisja er drægtig i denne omgang.

 

20.02.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Colour Point´s Black Angel overraskede os i morges med to dejlige unger. Da vi kom ud til dyrene i morges lå hun og puttede med to drenge under sig. Det blev til en grå ebony på 53 g, og en brown ebony på 54 g. Angel passer rigtig godt på sine og Mads to små. Far Mads har vist lidt svært ved at forstå hvor de to små kommer fra. Har nu 41 chinchillaer og 8 unger. Har fået lov at købe Österängens Malte. Malte er TOV mosaic, og flytter hjem til april.

 

14.02.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Tellus Peja har til morgen født 3 utrolig skønne unger. Det er nok Peja og Cassius flotteste kuld nogen sinde. Der kom en all dark ebony pige på 47 g, en medium ebony dreng på 40 g, og en meget mørk brown ebony han på 44 g. Peja er isæ stolt af hendes unger. Til morgen da jeg kom, sad hun på en hylde højt oppe i buret, øv tænkte jeg, heller ingen fødsel idag. Men så hoppede Peja ned og ind i huset, nærmest som ville hun sige "se hvad jeg har fået", og der sad det skønneste Cassius - Peja kuld. Ungerne var helt tørre, så fødslen har fundet sted meget tidligt på morgenen, mælken havde de sandelig også fundet, for sikke smaskelyd der kom fra huset :-). Cassius sidder og holder øje med sin familie oppe fra øverste hylde. Har nu 41 chinchillaer og 6 unger.

 

13.02.06

Santiago´s Lukas reserveret.

 

11.02.06

Vi tror desværre Embla´s Miss Sixty snyder os, og måske ikke er drægtig alligevel. Det er endnu ikke lykkedes os at mærke liv, og synes heller ikke at der er tydelig mave på hende. Hendes vægt øges heller ikke rigtig, ihvertfald ikke nok til at hun snart skal føde. Nu må vi se om der sker noget den 22. 02.06. Det kan også være hun er drægtig, men så er hun nok ikke så langt henne som vi tror. Vi venter spændt.

 

10.02.06

Chrisas Dufftown er idag kommet hjem, efter en lille smuttur til Sverige, hvor jeg mødtes med Ulles datter + familie. De havde været så søde at bringe Dufftown fra Ulle og til Helsingborg, hvor vi mødtes. Dufftown fik sig et bad, vand og mad, så fik han ellers igang med at undersøge buret. Han er en utrolig rolig chinchilla, med et dejligt temperament. Vi er meget glade for at have ham hos os igen. En stor tak til Ulle for at vi måtte købe ham tilbage, også en stor tak til Ulles datter + familie som tog ham med til os. Har nu 41 chinchillaer og 3 unger.

 

09.02.06

Har mærket liv i maven på Chrisas Chelsey.

 

07.02.06

Sorgens dag hos Chrisas. Zorin havde gennem et stykke tid tabt sig en del, så vi tog hende til dyrlægen, og frygtede selvfølgelig den var gal med hendes tænder. Hun blev lagt i narkose, så de bagerste tænder kunne tjekkes, men aldrig havde dyrlægen set så pæne tænder, så ingenting at komme efter der. Dyrlægen mente istedet at hun havde en svulst i maven, da de syntes at kunne mærke en hård knude. Vi bad dem tjekke dette efter nu hun var i narkose. Det viser sig at det ikke er en svulst men et fuldt ud levedygtigt foster på størrelse med en valnød. De lukker Zorin pæn sammen igen, og nu skal hun så "bare" vågne igen. Når hun er kommet sig, skal hun have taget blodprøver for frygter dyrlægen at det måske er nyresvigt der er skyld i hendes vægttab. Zorin vågner aldrig op af narkosen, måske fordi sygdommen har svækket hende så hun ikke kunne klare en narkose. Zorin er elsket savnet. Ære være Zorins minde. R.I.P Zorin du vil altid være i vore hjerter. Diablo som eller sad sammen med Zorin har nu fået selskab af to andre dejlige hunner, så han ikke skal sidde og være ked af det. De to er Chinchillastars Precious og Embla´s Tatjana. Der var lidt snerren i starten af sammensætning, hvilket hurtigt gik over, og nu sidder de alle tre og nusser. Har nu 40 chinchillaer og 3 unger.

 

06.02.06

Vi har været så heldige at få lov at købe Chrisas Dufftown tilbage igen. Han er en utrolig flot homo beige han, og det er ikke uden grund han er SUCH. Vi glæder os meget til at få ham hjem. Han ventes hjem den 10.02.2006.

 

04.02.06

Vi har bestemt os for at Sørig´s Loveride og Sørig´s Hortensia´s standard grå, mulig dobbelt bærer han skal blive boende her hos os. Han kommer til at hedde Chrisas Amadeus. Heaven og Viktors 2 drenge er navngivet. Den Black velvet skal hedde Chrisas Tvikki, og den standard grå Chrisas Bikki. Også Sacha´s hetero beige hanunge (efter Milla og Chess) er navngivet, og skal hedde Pema´s Loc.

 

03.02.06

Heaven og Viktors unger (standard grå og black velvet drenge) er reserveret. Også vores datter Sacha´s hetero beige han unger (efter Milla og Chess) er reserveret. Det lader til at blive et helt forygende forår her hos Chrisas. Vi har ikke mindre en hele 10 hunner som er drægtige. Vi glæder os som sædvanlig til dem alle. Nogle af dem har vi ca. forventet termin på, andre tror vi bliver indenfor 1½ - 2 måneder, at dømme udfra deres vægt.

 

01.02.06

Timber er flyttet hjemmefra. Vi ønsker ham og hans nye ejer held og lykke fremover.

 

31.01.06

En forespørgsel på Timber gør at vi vælger at sælge ham.

 

30.01.06

Puha, en rigtig ups´er. Vi blev tilbudt en super dejlig violet, safir bærer han. Vi kunne bare ikke sige nej, og det kommer nok til at koste os et bur mere. Men hvad gør man ikke for n skønhed :-)

 

29.01.06

Har været så heldig at få lov at købe en vældig flot wilson ebony han hos Nordjydsk Chinchilla. Han ventes hjem til marts og skal hedde NC´s Jo-Joe.

 

28.01.06

Har mærket liv i maven på Tellus Peja. Chrisas Miss Olympia er flyttet hjemmefra, vi ønsker hende og hendes nye ejere held og lykke fremover. Har nu 41 chinchillaer og 3 unger.

 

27.01.06

Har mærket liv i maven på Colour Point´s Angel.

 

22.01.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Sørig´s Hortensia havde veer til morgen. Efter ca. 4 timers venten og en del krus te kom en standard grå hanunge på 56 g til verden. Han er utrolig sød og ikke mindst flot, formentlig er han bærer af både safir og violet. Desværre har han i forbindelse med fødslen mistet den ene forpote og en tå på den anden forpote. På trods af dette klarer han sig nu ganske fint. Har nu 42 chinchillaer og 3 unger. Har reserveret Älvans Moon, en flot TOV white han på 8 måneder. Han forventes hjem til marts/april.

 

21.01.06

Sikke en dag. Vi var parate til at tage på "Internationale Udstilling" på Hovborg Kro, Hovborg. Men Kong Vinter spændte i den grad ben for os. Storebæltsbroen var lukket, så der stod vi og skulle over med udstillingsdyr, varer og skulle hente nye dyr hjem. Efter et stykke tid stod det klart at selve det at udstille kunne vi ikke nå. Vi kiggede på mange løsninger for at komme over vandet, og ligesom vi havde fundet en åbnede broen, og så var det bare afsted. Sidst på eftermiddagen nåede vi Hovborg Kro, og fik afleveret div. varer fra shoppen, samt chins der skulle flytte hjemmefra. Chrisas Viggo, Chrisas Taffi, Chrisas Cassio og Santiago´s Viktor flyttede alle hjemmefra. Vi ønsker dem og deres nye ejere held og lykke fremover. Rebecka Wolden fra Norge var så sød at tage mine tre nye dyr fra Embla´s med ned til mig, så endelig kom Embla´s Capri, Embla´s Tatjana og Embla´s Balder hjem. Det er tre super dejlige chins, jeg er utrolig glad for at blive den lykkelige ejer af dem. En stor tak til Rebecka for at bringe dyrene, og en stor tak til Line for at jeg måtte købe dem. Har nu 42 chinchillaer og 2 unger. 

 

19.01.06

En sorgens dag. SSC Milovon er sovet ind. Vi fandt ham død i sit bur til morgen, og ved ikke hvad der er sket. Milovon var højt elsket, en dejlig og flot chinchilla, som efterlader os i dyb sorg. Det kom så pludselig, igår aftes var han frisk som altid. Milovon du er elsket og savnet, og vil altid være i vore hjerter. Har nu 40 chinchillaer og 5 unger.

 

15.01.06

Santiago´s Candlelight og Santiago´s McLarens white tan ebony hun unge (Chrisas Secrets og Brown) er flyttet i "tøse ungdomsburet", og det går fint med de øvrige hunner i buret. Santiago´s Candlelight og Chrisas Mr. Mysterious sat sammen. Det er en af den slags sammensætninger som kommer til at tage tid. Candlelight er ikke nemlig ikke helt med på idéen, men vi går frem i hendes tempo og så ser vi om ikke det kan lykkes. Har nu 41 chinchillaer og 5 unger.

 

14.01.06

Chrisas Mr. Willis (SSC Milovon og Embla´s Ricky Blue´s han unge) flyttet hjemmefra. Vi ønsker ham  og hans nye ejere held og lykke fremover. Har nu 40 chinchillaer og 6 unger.

 

11.01.06

Chrisas Chelsey´s standard grå hununge reserveret og navngivet. Hun skal hedde Chrisas Taffi.

 

09.01.06

Bahhe´s Heaven og Santiago´s Viktors unger er reserveret.

 

08.01.06

EN STOR OG GLÆDELIG DAG. Bahhe´s Heaven har en dag før tid født 2 dejlige unger. Den ene er en black velvet han på 57 g, den anden er en standard grå han på 50 g. Heaven sad i et hjørne af buret, hvor hun normalt ellers aldrig sidder, så jeg vidste med det samme da jeg kom hen til hende til morgen, at der var noget i gærde. Ganske rigtig, for ved nærmere eftersyn sad der to små pus under hende. Heaven passer rigtig godt på dem. Hun er klar til at tisse på os hvis vi kommer for tæt på hendes unger. Far Viktor må følge med lidt fra oven, han sidder på øverste hylde og ligner en der undre sig over "hvor de nu kommer fra" :-) Har nu 41 chinchillaer og 6 unger.

 

06.01.06

Ved den ugentlig vejning kan vi konstatere at vi nu har 6 drægtige hunner. Det bliver noget af et forår med babyboom. Vi glæder os til alle fødsler og unger. De drægtige hunner vi har er Colour Point´s Angel, Sørig´s Hortensia, Embla´s Miss Sixty, Tellus Peja, Bahhe´s Heaven og Santiago´s Passion. Vi har ikke med sikkerhed fødselsdatoen på Colour Point´s Angel, Tellus Peja, og Embla´s Miss Sixty, men vi regner med fødsel indenfor 1-1½ måned.

 

02.01.06

Chrisas Mr. Willis reserveret