nope.dk - Danmarks Website Chart

 

Chrisas Chinchilla

 

Forside

Velkommen

Chins

Nyheder

Til Salg

Chin Info

Udstilling

Galleri

Links

        Åbent forum   Kontakt

 

 
 

Velkommen

Chrisas Chinchilla er et lille kæledyrsopdræt som ligger i Holbæk på Sjælland. 

Vi købte vores første chinchilla Tillas Pil (standard grå hun) d. 08.06 2001. Egentlig skulle vi kun have haft denne ene chinchilla, men vi blev hurtige enige om, at en til måtte vi have. Vi valgte at købe en hun mere, men  her stopper indkøbene af chinchillaer jo ikke, for 07.05 2002 købte vi en han til vores hunner, og dette blev starten på vores chinchillakæledyrsopdræt.

Siderne her på hjemmesiden vil løbene blive opdateret med informationer fra vores opdræt, nye friske billeder osv.

 

 

  Chrisas Chinchilla

Chrisas Chinchilla består p.t. af  45 avls dyr. Planen var at få et opdræt på i alt 20 chinchillaer, dette er nu rykket til 22, og igen til 40, men nu stopper det også ved dem. Der skal være masser af tid til hver enkel chin. Opdrættet er nu endeligt. Det skal blive dejligt og få lidt ro og ikke mindst orden i opdrættet. Det glæder mig meget at alt nu er på plads.  

 Vi har opdræt af standard grå og en del forskellige mutationsfarver. Opdrættet består af chinchillaer fra Danmark; Norge, Sverige, USA, Tyskland, og Holland. Desuden er vi ofte at finde på diverse udstillinger herhjemme i DK, Sverige og Norge.

Alle dyrene er vores personlige kæledyr, som er vant til kærlighed, opmærksomhed, blive kælet for og taget ud af buret. I vores opdræt ligger vi vægt på et godt temperament, helbred, og trivsel. Vi avler derfor kun på sunde og friske dyr, med gode størrelser, samt temperament. Mange af vores dyr er højt præmieret på diverse udstillinger i Danmark, Sverige, og Norge. Vores chinchillaers unger bliver betragtet som vores personlige kæledyr. Ungerne bliver fra dag 1 og til den dag de flytter hjemmefra taget ud og holdt i hænder.

Burene vores chinchillaer bor i, er hjemmelavet fastbundsbure med spåner, lavet af ubehandlet træ. 

Vores datter Sacha, overtog 2 af vores chinchillaer Pepito og Malou, det blev starten på hendes opdræt "Pemas Chins. Vi kommer til at have samarbejde fremover, da hun for tiden studere og tiden til chins er knap. Vi vil ønske hende held og lykke fremover.

 

 

Alle rettigheder forbeholdes / © 2003 Dorthe Tomicich